Metal sugerør

Vær med på en af tidens helt store trends og invester i metal sugerør. Udover at være flotte og innovative er de også utroligt praktiske - alt sammen mens de sparer både dig og miljøet for skadelig kemi. Vil du læse mere om metal sugerør så klik her

Indlæser...
Faldende orden
 1. Final Touch Gosip Halm S / stål RS202-1
  Final Touch Gosip Halm S / stål
  129,00 kr
 2. 20%
  SALE
  Metal sugerør 21cm 6mm Pk25 BTBL3869
  Metal sugerør 21cm 6mm Pk25
  Tilbudspris 199,00 kr Normalpris 250,00 kr
 3. SUGERØR STÅL - MED RENSEBØRSTE 215 X 6 MM 4200077
  SUGERØR STÅL - MED RENSEBØRSTE 215 X 6 MM
  55,00 kr
Faldende orden

Metal sugerør gør en forskel

Det er rigtigt populært med metal sugerør. Det skyldes, at de både kan give et industrielt og samtidigt eksklusivt udtryk. Metal sugerør kan bruges flere gange, og det er godt for dig, som måske skal servere mange cocktails i hjemmebaren. Efter brug sættes de blot i opvaskemaskinen, og så er de klar til at blive brugt endnu engang. Udover at spare penge på at slippe for hele tiden at investere i nye sugerør i plastik, gør du også noget rigtig godt for miljøet.

Miljø og metal

En af de helt store grunde til globalopvarmning er hvordan vi behandler vores plastik. Ved at investere i et metal sugerør siger du nej til en plastik industri, der har svært ved at genanvende og genbruge plastik. Metalsugerør er nemme at vaske og kan bruges igen og igen. Gør dig selv, og miljøet, en tjeneste og invester i sugerør i metal idag.  

Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna