Metal sugerør

Vær med på en af tidens helt store trends og invester i metal sugerør. Sugerør i metal er gennem de seneste år virkelig blevet populære og udover at være flotte og innovative, er de også utroligt praktiske - alt sammen mens de sparer både dig og miljøet for skadelig kemi.

Du kan både købe metal sugerør i en fysisk butik, men du kan også købe dem online hos os. Vi har et bredt sortiment af både billige metal sugerør og sugerør af metal, som ligger i den lidt højere ende på prisskalaen, så uanset hvad du er på udkig efter, finder du det med stor sandsynlighed i vores sortiment. Læs mere her

Indlæser...
Filtrer
Stigende orden
 1. 20%
  SALE
  Metal sugerør 21cm 6mm Pk25 BTBL3869
  Metal sugerør 21cm 6mm Pk25
  Tilbudspris 199,00 kr Normalpris 250,00 kr
 2. Final Touch Gosip Halm S / stål RS202-1
  Final Touch Gosip Halm S / stål
  129,00 kr
 3. SUGERØR STÅL - MED RENSEBØRSTE 215 X 6 MM 4200077
  SUGERØR STÅL - MED RENSEBØRSTE 215 X 6 MM
  55,00 kr
Stigende orden

METAL SUGERØR GØR EN FORSKEL

Det er rigtigt populært med metal sugerør. Det skyldes at de både kan give et industrielt og samtidigt eksklusivt udtryk. Metalsugerør kan bruges flere gange, og det er godt for dig, som måske skal servere mange cocktails i hjemmebaren. Efter brug sættes de blot i opvaskemaskinen, og så er de klar til at blive brugt endnu engang. Udover at spare penge på at slippe for hele tiden at investere i nye sugerør i plastik, gør du også noget rigtig godt for miljøet.

 

MILJØ OG METAL

En af de helt store grunde til global opvarmning er, hvordan vi behandler vores plastik. Ved at investere i et metal sugerør siger du nej til en plastikindustri, der har svært ved at genanvende og genbruge plastik.

Metalsugerør er nemme at vaske og kan bruges igen og igen. Gør dig selv, og miljøet, en tjeneste og invester i sugerør i metal.

 

5 gode grunde til at anskaffe metal sugerør

Måske kender du allerede den type metal sugerør med ske, som især bliver brugt, når der drikkes varm kakao og lignende varme drikke.

Men det er kun til de varme drikke, at metalsugerøret er anvendeligt til. Du kan nemlig sagtens bruge disse sugerør til cocktails, sodavand eller de aktiviteter, som du normalvis vil bruge plastiksugerør til.

Faktisk er der en hel række gode argumenter for, hvorfor du med fordel kan skifte de klassiske plastiksugerør ud med et i metal.

 

1. De miljømæssige årsager

Første gode grund til hvorfor du bør overveje at skifte engangssugerørene ud med genanvendelige metal sugerør, er ganske simpelt af miljømæssige årsager.

Normalvis er sugerør nemlig et produkt vi anvender en gang, før vi smider det ud. Problemet er den store plastikudledning, som både skader vores verdenshave, vores marker og vores dyremæssige økosystem.

Selvom vi naturligvis gør store indsatser for at genbruge vores plastik herhjemme ved hjælp af grundig affaldssortering, så er en plastikgenstand som et uskyldigt sugerør en af de store syndere. Og i bund og grund tjener sugerøret et formål, som langt de fleste egentlig godt kunne være foruden.

Alene af den grund kan vi varmt anbefale dig, at få fingrene i et genanvendeligt metal sugerør.

 

2. Metal sugerør er det bedste alternativ

Der findes også andre genanvendelige sugerør end dem i metal. Bl.a. kan du købe sugerør i bambus eller i glas, hvilket også sagtens kan være en god løsning.

Køber du f.eks. et sugerør i glas, vil der naturligvis være en risiko for at de vil blive tabt, og dermed kan de gå i stykker. Den risiko har du ikke med sugerør af metal.

Desuden er sugerør i metal væsentligt lettere at rengøre end sugerør af bambus, hvilket gør det særdeles fordelagtigt at anskaffe metal sugerør.

 

3. De er som skabt til drinks

Udover alle de miljømæssige grunde, så er metal sugerør rent faktisk skabt til deres formål; nemlig drinks og cocktails. De er med til at give et ekstra eksklusivt udtryk, som bare er med til at gøre en lækker drink endnu mere appetitlig.

Metalsugerør kan du også sagtens få i forskellige dekorative nuancer, som f.eks. et metal sugerør i guld, kobber eller regnbuefarvet. Mange af disse sugerør har endda det naturlige knæk, som gør din drink eksotisk og let at drikke af.

 

4. Genbrugelighed

Vi har allerede været omkring metalsugerørets genbrugelighed, men det er virkelig en af de store ”no brainers” ved at anskaffe disse til hjemmet eller til baren. Du kan bruge dem igen og igen, hvilket er enormt værdifuldt få både dig personligt og for klimaet.

 

5. Let at rengøre

Det fede ved metal sugerør er, at du blot kan sætte dem i opvaskemaskinen, og så er de rene. Ønsker du at være ekstra grundig med rengøringen af sugerørene, så kan du også købe samlede pakker, hvor der hører en rensebørste med, som f.eks. er tilfældet med denne samlede sugerørspakke. På denne måde sikrer du den bedste hygiejne, når du anvender sugerørene og er samtidig garanteret, at dine sugerør holder i mange år.

 

Metalsugerør er ikke for alle

Selvom metalsugerøret har enorm mange fordele, så vil vi dog gerne forbeholde os retten til at sige, at sugerør af metal ikke er tilpasset til alle. Desværre er der gennem tiden sket nogle uheld i forbindelse med brugen af metal sugerør.

Det er vigtigt at huske, at denne type sugerør kan gøre skade, hvis man på den ene eller anden måde vælter, mens man har sit glas i hånden. Og der har desværre været nogle temmelig alvorlige tilfælde med folk, som er kommet alvorligt til skade.

Derfor er det vigtig at du gør dig nogle forholdsregler, hvilket bl.a. betyder, at du skal være ekstra forsigtig, når du går med et glas i hånden, som indeholder et metal sugerør.

Er du på en eller anden motorisk udfordret, er det vores klareste anbefaling, at du ikke er i bevægelse, mens du har et metal sugerør på dig. Risikoen for at komme til skade hvis du falder, kan nemlig have fatale konsekvenser, hvilket både vi og du er yderst interesseret i at undgå.

Så brug din sunde fornuft, når du er i besiddelse af denne type sugerør.

 

Vores udvalg af metal sugerør

Her hos BarLife finder du forskellige slags metal sugerør. En af vores mest populære produkter er fra Final Touch, som har udviklet dette fantastiske sugerør decideret til drinks og cocktails. Det fede ved denne udgave er, at du får et metal sugerør med tilhørende æske, som giver et dejligt udtryk.

Eller indeholder vores sortiment lidt for enhver smag, og ved køb af vores metal sugerør, er du altid garanteret den bedste kvalitet.

Du er altid mere end velkommen til at søge inspiration blandt vores udvalg, så du kan finde de perfekte sugerør af metal til din egen bar. Vi har løbende tilbud på vores produkter og tilføjer nye varianter til udvalget, så hold gerne øje med vores side, så du altid er opdateret.

Rigtig god fornøjelse!

Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna