Vinholdere

Vinholder eller vinreol

Hos Barlife tilbyder vi et udsøgt sortiment af flotte vinholdere og vinreoler. Det er uanset om du har brug for en smuk vinholder til fremvisning af en håndfuld vine eller en praktisk vinreol med masser af plads. I vores sortiment finder du vinreoler i fast størrelse, men også de meget populære modulbaseret modeller. Med dem kan du få din vinreol i den størrelse, som du ønsker. Find din nye vinreol i vores brede udvalg. Læs mere her

Indlæser...
Faldende orden
Side
 1. Traditionelle Træ Vin Reol - Mørk Eg 42 flasker C743
  Traditionelle Træ Vin Reol - Mørk Eg 42 flasker
  1.049,00 kr
 2. Vinflaske stander m/ tavle 13298
  Vinflaske stander m/ tavle
  999,00 kr
 3. Vinflaske stander /m talve 13343
  Vinflaske stander /m talve
  349,00 kr
 4. Vinreol- Vægmonteret til 6 Fl. 21679-41232
  Vinreol- Vægmonteret til 6 Fl.
  625,00 kr
 5. 23%
  SALE
  Vinreol NOOK Vin Rack- 50 fl. 24981
  Vinreol NOOK Vin Rack- 50 fl.
  Tilbudspris 1.539,00 kr Normalpris 1.999,00 kr
Faldende orden
Side

Hold styr på vinen med en vinreol

Vin er meget populært i Danmark, og det er ikke ualmindeligt, at folk gerne vil have nogle flasker på lager. Med vores mange flotte vinholdere og vinreoler, har du mulighed for at opbevare dine flasker flot og praktisk I vores sortimentet finder du både væghængte smarte holdere, som ofte bruges til et par håndfulde vinflasker. Ud over de væghængte modeller, tilbyder vi også vinreoler af den mere praktiske slags. Her handler det om at have plads til mange flasker, uden at det fylder for meget. Har du en restaurant eller bar, hvor du gerne vil vise et udvalg af dine vinflasker frem, så er vinflaskestandere det du har brug for.  Disse fås til 1 eller 3 flasker. Til standerne hører der en lille tavle til, hvor du har skrive lidt om vinene, så de præsenteres på en flot måde.

Vinreol til få eller mange flasker

Selvom du måske kun ligger inde med få vinflasker, så er det vigtigt at de opbevares korrekt. Vinflasker skal helst ligge ned, så korkproppen rører ved vinen. Dette er gøres for at sikre, at korkproppen ikke bliver tørret ud. Tørres korken ud vil proppen blive utæt, og der vil trænge ilt ned til vinen. Iltes en vin, vil den modnes meget hurtigt, og det opdages desværre typisk først, når vinen åbnes. En vin der er blevet iltet, vil ofte være udrikkelig. Med en vinreol er du sikker på, at dine flasker ligger i den rigtige position. Samtidigt er alle vinreolerne, som vi sælger, bygget solidt så de kan holde til det angivne antal flasker. Pas på med “gør-det-selv” løsninger. Det kan blive dyr omgang, hvis en vinreol braser sammen. I vores sortiment finder du vinreoler, som kan have fra 9 til 50 vinflasker. 

Placer din vinholder korrekt

Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvor du placerer din vinreol. Der er en række vigtige faktorer, som du skal være opmærksom på ved vinopbevaring. Vinene skal ligge ned, og så skal de placeres et køligt og mørkt sted. Luftfugtighed kan også have en afgørende rolle, men i Danmark skal man ikke tænke så meget over det. Her har vi en ret stabil, og fornuftig, luftfugtighed. Når du sætter en vinholder op, så hav vinduer og sollys i tankerne. Sollys og UV-stråler, kan forringe aldringsprocessen i vinen. Har du en vinholder, som hænger på væggen i køkkenet i spisestuen, så lad være med at hænge de dyre flasker i den. Mange vine er drikkeklar, og der sker intet ved, at denne type vin hænger fremme i 1-2 år. Har du ikke en kølig mørk kælder til din vinreol, så er et vinkøleskab et godt alternativ.

Vinkøleskab kan du finde her.

Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna