Glasophæng

Glasophæng til din bar eller restaurant

Driver du en bar eller har du en stor bar hjemme i privaten, så er der en ting, som der skal være styr på. Glas fylder utroligt meget, og især glas med stilk er svære at stablet. Derfor er det ideelt med et glasophæng. Med et glasophæng kan du få fjernet dine glas fra skabe, hylder eller bardisken. Ud over at have en praktisk funktion, så kan de også være med til at give din bar det helt rigtige udtryk. Se mere om vores glasholder her

Indlæser...
Faldende orden
Side
 1. Vinology Glas Tørrestativ 11003
  Vinology Glas Tørrestativ
  299,00 kr
 2. Flaske og Glasholder Vinology BH-UCR
  Flaske og Glasholder Vinology
  409,00 kr
 3. Glasholder Final Touch FTR006
  Glasholder Final Touch
  299,00 kr
 4. Decanter Tørrestativ Vinology BH/DD
  Decanter Tørrestativ Vinology
  139,00 kr
 5. Glasophæng - Glasbøjle 61cm Rustik BTBL3693RU
  Glasophæng - Glasbøjle 61cm Rustik
  99,00 kr
 6. Glasophæng - Glasbøjle 41cm Rustik BTBL3692RU
  Glasophæng - Glasbøjle 41cm Rustik
  89,00 kr
 7. Glasophæng - Glasbøjle 25cm Rustik BTBL3691RU
  Glasophæng - Glasbøjle 25cm Rustik
  69,00 kr
 8. Glasophæng - Glasbøjle 61cm Messing BTBL3693BR
  Glasophæng - Glasbøjle 61cm Messing
  99,00 kr
 9. Glasophæng - Glasbøjle 61cm Chrome BTBL3693CHR
  Glasophæng - Glasbøjle 61cm Chrome
  99,00 kr
 10. Glasophæng - Glasbøjle 41cm Messing BTBL3692BR
  Glasophæng - Glasbøjle 41cm Messing
  79,00 kr
Faldende orden
Side

Glasholder i forskellige størrelser

Hvis du gerne vil have dine stilkede glas væk fra din bars overflader, så er den bedste løsning at få dem hængt op i loftet eller sat under overskabene i baren. På den må kan du sikre dig mere arbejdsplads i selve baren. Ud over pladsen er du også sikker på, at dine rene glas ikke bliver snavset. Hvis du laver cocktails i baren, kan der nemt flyve lidt frugt saft eller lignende over på dine rene glas. Står dine glas fremme i almindelig højde, er der også en sandsynlighed for, at kommer til at ligge et lille lag af støv på dem. Alt dette undgår du med en glasholder, der er monteret højt i baren. Glasholdere fås i mange forskellige størrelser, så det er helt sikker muligt, at finde en, som passer ind i din bar. Skal du pifte baren lidt op, er det smart at montere lys omkring glasholderne.

Gode råd inden du vælger et glasophæng

Skal du indrette din bar med glasophæng, er der et par ting, som du skal være opmærksom på. Vi forhandler ophæng i forskellige størrelser, og det er vigtigt, at du måler baren op, inden du vælger ophæng. Vi har ophæng fra 25 til 61 centimeter i længden. Når du skal måle hvor mange glasophæng du kan have i baren, så skal du måle de glas, som du ønsker at hænge op. Det er afgørende for, hvor mange ophæng du kan have ved siden af hinanden. Det er uheldigt at skrue sine ophæng fast, og bagefter finde ud af, at glassene ikke kan være der. Er der et bestemt antal glas, der skal være plads til, så skal du måle diameteren. På den måde ser du, hvor mange ophæng du skal bruge, og i hvilken længde. Diameteren på dine glas afgør, hvor mange glas der kan sidde i hvert glasophæng.

Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna