Indlæser...

Ballonpumpe Elektrisk med enkelt trykudgang

Varenummer
697766
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

319,00 kr.

Beskrivelse

Elektrisk Ballonpumpe med Enkelt Trykudgang

Denne elektriske ballonpumpe er det perfekte redskab til at puste balloner op hurtigt og nemt. Med en enkelt trykudgang kan du nemt styre luftstrømmen og opnå den ønskede størrelse på dine balloner.

Ballonpumpen er let at bruge og kræver ingen manuel pustning. Du skal blot tilslutte den til en strømkilde og trykke på knappen for at starte pumpen. Den er ideel til fester, fødselsdage og andre begivenheder, hvor balloner er en vigtig del af dekorationen.

Med denne elektriske ballonpumpe kan du spare tid og energi, samtidig med at du opnår et professionelt resultat. Den er kompakt og nem at opbevare, så du altid har den ved hånden, når du har brug for den.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna