Condibøtter

I vores udvalg har vi plastbøtter i alle størrelser med tilhørende låg. Vi har valgt at forhandle en ekstraordinær kvalitet, som sikrer en lang levetid. Både den professionelle restaurant eller til det private køkken. Er du i tvivl om, hvilke bøtter som vil passe til dine behov, så kan du læse mere her.

Indlæser...
Stigende orden
 1. Condibøtte 280 ml (u. låg) 264956 by Condibøtte color Sort
  Condibøtte 280 ml (u. låg)
  9,00 kr.
 2. Condibøttelåg 1,5 + 3 + 5 ltr. 35292860 by Condibøtte color Sort
  Condibøttelåg 1,5 + 3 + 5 ltr.
  9,00 kr.
 3. Condibøtte 3 ltr. (u. låg) 35292830 by Condibøtte color Sort
  Condibøtte 3 ltr. (u. låg)
  19,00 kr.
 4. Condibøtte 1,5 ltr. (u låg). 35292815 by Condibøtte color Sort
  Condibøtte 1,5 ltr. (u låg).
  8,00 kr.
 5. Låg t/Condibøtte 280 ml 264957 by Condibøtte color Sort
  Låg t/Condibøtte 280 ml
  4,00 kr.
 6. Condibøtte 0,6 ltr. (u. låg) 35292870 by Condibøtte color Sort
  Condibøtte 0,6 ltr. (u. låg)
  19,00 kr.
 7. Condibøttelåg 0,6 + 1,15 ltr. 35292874 by Condibøtte color Sort
  Condibøttelåg 0,6 + 1,15 ltr.
  9,00 kr.
 8. Condibøtte 5 ltr. (u. låg) 35292850 by Condibøtte color Sort
  Condibøtte 5 ltr. (u. låg)
  16,00 kr.
 9. Låg t/Condibøtte Rund Ø 9,5 cm 276342 by Condibøtte color Sort
  Låg t/Condibøtte Rund Ø 9,5 cm
  7,00 kr.
 10. Låg t/Condibøtte Rund Ø 11,8 cm. 295064 by Condibøtte color Sort
  Låg t/Condibøtte Rund Ø 11,8 cm.
  8,00 kr.
 11. Låg t/Condibøtte Rund Ø 6,9 cm. 311175 by Condibøtte color Sort
  Låg t/Condibøtte Rund Ø 6,9 cm.
  3,00 kr.
 12. Condibøttelåg 1,2 ltr. 35292884 by BF10 color Sort
  Condibøttelåg 1,2 ltr.
  4,00 kr.
Stigende orden

Hvorfor hedder det egentlig en condibøtte?

Måske du har adopteret begrebet ”condibøtte” og ofte anvender det i forskellige sammenhænge. Men ved du egentlig hvor navnet stammer fra?

Fuldstændig fantasiforladt har den populære plastbeholder til opbevaring af mad fået sit navn fra den virksomhed, som i sin tid opfandt en bøtte til konditorbranchen og det industrielle køkken.

Eftersom firmaet bag hedder Condi, var det nærtliggende at sætte de to termer sammen. I dag er condi bøtter tæt på standardudstyr i det kommercielle køkken, når det kommer til opbevaring af mad.

Foruden at tjene funktionen som plastikbøtter til opbevaring af mad kan de også bruges til opbevaring af mel, sukker eller surdej, hvis du nu skulle have et sådant behov.

Du har altså stor fleksibilitet i, hvordan du kan udnytte de mange muligheder hos de populære plastik bøtter.

    

CONDIBØTTER - EN FAVORIT I KØKKENET

Det er ikke uden grund, at den firkantede condibøtte er meget brugt i professionelle køkkener. En plastbeholder med låg kan nemlig bruges til en lang række formål.

Vores udvalg er stort, og det skyldes primært, at det er en god ide med flere størrelser i et køkken. Ved at have mange størrelser, har du altid en der passer til formålet. Derved sparer du plads i køleskabet, på køkkenbordet eller under selve transporten.

Bøtterne er af gennemsigtigt plastik, så det er let at se, hvad bøtten indeholder. Søger du en plastbøtte med låg, er det vigtig, at lågene slutter helt tæt, da det øger indholdets levetid.

Hvad angår låget, er det vigtigt, at det kan sættes ordentligt fast. I et køkken kan tingene gå hurtigt, og du kan nemt komme til at støde ind i hinanden. Derfor er gode låg vigtige.

 

PLASTIKBØTTER MED LÅG

Det er ikke kun i de professionelle køkkener, at bøtterne kan anvendes. Også privat er de fornuftige at have i sit køkken. De er rigtig gode at bruge til madrester eller til opbevaring af f.eks. snittede grønsager. Både små og store bøtter med låg er praktiske, fordi lågene slutter tæt og holder maden frisk i længere tid.

Condibøtter er udformet således at de nemt kan stables. Det sikrer dig optimal udnyttelse af pladsen i køleskabet.

Ud over at bøtterne ofte bruges til madrester, så de også rigtig anvendelige under forberedelserne til en middag.

Skal du have gæster på besøg, kan de være en fordel at være godt forberedt, så du ikke skal bruge for lang tid i køkkenet. Brug plast bøtter til alle dine forskellige ingredienser og sæt dem til side. Når det er tid til at anrette, kan du hurtigt og nemt finde bøtterne frem og sætte dem i rækkefølge på køkkenbordet. Det er sådan professionelle kokke arbejder.

 

PLASTISKBØTTER DER KAN HOLDE TIL ALT

De fleste af bøtterne i vores sortiment kan både holde til en tur i fryseren og en tur i mikroovnen.  Det sikrer en høj anvendelighed, og da de også klarer en tur i opvaskemaskinen, og er ligeledes nemme at holde rene.

Når ikke condibøtterne er i brug, kan de nemt stables indeni hinanden, så de ikke optager meget plads i køkkenet. De små bøtter til mad kan stables i de små, så der er ingen undskyldning for ikke at have bøtter i mange forskellige størrelser.

Når først du har vænnet dig til at bruge plastikbøtter med låg i køkkenet, vil du hurtigt forstå, hvorfor de er uundværlige i professionelle køkkener. 

Dog vil vi anbefale dig at tjekke op på, om din udvalgte condibøtte er fryseegnet og tåler mikrobølgeovn, inden du, uden at tænke videre over det, anvender bøtten til formål, som den ikke kan holde til.

Ikke alle kondibøtter kan klare de ovennævnte tilstande, og du risikerer dermed at ødelægge dem.

 

Vores sortiment

Her hos BarLife finder du alt fra små til store plastikbøtter både med og uden låg. Bøtterne kan du finde i størrelser fra 0,6 liter op til 5 liter, så du har mange muligheder.

En af vores fornemmeste opgaver er at gøre tilværelsen for barer og restauranter en anelse lettere, hvoraf at plast opbevaringsbokse er en nødvendighed i ethvert køkken.

Desuden er condibøtten en mere bæredygtig løsning, end hvis du går ud og køber en masse engangs plastik bøtter, som også kan fås med låg. Umiddelbart kan det virke smart og tidsbesparende, da du ikke skal tænke på hverken rengøring eller opbevaring med denne løsning, men på længere sigt, er det en klart bedre investering at købe condibøtter.

 

Find dit køkkenudstyr hos os

Uanset hvad du leder efter af udstyr til køkkenet, så kan du med stor sandsynlighed finde det i vores brede udvalg. Vi forhandler alt fra køkkenmaskiner, service til borddækning samt rengøringsartikler.

Både i udvalget af maskiner og diverse tilbehør, vægter vi kvaliteten utroligt højt på de produkter og brands, som du finder her hos os. Det er vigtigt, at du får den bedste oplevelse med de produkter du køber, og derfor skal udstyret bare spille, så du kan fokusere på andet end at skulle være frustreret over en maskine, som ikke fungerer optimalt.

Står du og mangler nye glas til din restaurant eller blot hjem til privaten, så snyd ikke dig selv for den store inspirationskilde, som vi har samlet her. Du finder nemlig en stor online glasshop, som forhandler populære mærker som Spiegelau, Luigi Bormioli, Nachtmann og mange flere.

Når det er tid til at få opdateret interiøret i hjemmet eller i restauranten, ved du nu, hvor du skal søge hjælp.

 

Når det kommer til plastbeholdere med låg til opbevaring af mad, så er condibøtter et rigtig godt bud. De er praktiske, nemme at anvende, og så skal du ikke bruge alverdens plads på at opbevare dem, når de ikke er i brug.

Rigtig god fornøjelse!     

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna