Isspande

Kolde drinks med en isspand


I baren er det nødvendigt, at man altid har isterninger lige ved hånden. Det gælder både i en kommerciel bar, eller i hjemmebaren. I de fleste cocktails eller drinks skal der bruges isterninger. For ikke at skulle gå frem og tilbage mellem baren og fryseren, er det en god ide med en ordenligt isspand. Vi har et flot og varieret udvalg af forskellige spande. Find din favorit og læs mere om vores produkter her 

Indlæser...
Faldende orden
Side
 1. Isspand Barrel 11L BTBLMCN103
  Isspand Barrel 11L
  599,00 kr
 2. Isspand Halv Barrel 7L BTBLMCN106
  Isspand Halv Barrel 7L
  549,00 kr
 3. Mixology Vintage Globe Isspand Guld IB/GLG
  Mixology Vintage Globe Isspand Guld
  409,00 kr
 4. Goldberg Isbowle 800950
  Goldberg Isbowle
  549,00 kr
 5. Isspand og kande 65/50cl- Urban bar SB2057
  Isspand og kande 65/50cl- Urban bar
  299,00 kr
 6. Isspand stål 2.ltr dobbelt isoleret 312-1
  Isspand stål 2.ltr dobbelt isoleret
  999,00 kr
 7. Isspand - Alessi 871
  Isspand - Alessi
  549,00 kr
 8. Plast isspand 20L 35904620
  Plast isspand 20L
  899,00 kr
 9. Isspand - rustfrit stål, dobbeltvægget - 8l 5407
  Isspand - rustfrit stål, dobbeltvægget - 8l
  1.099,00 kr
 10. Mixology Pineapple isspand PA/IB
  Mixology Pineapple isspand
  339,00 kr
Faldende orden
Side

Isspand i den rigtige størrelse

Størrelsen har stor betydning, når du skal vælge en ny spand til is. Skal den stå på bardisken, eller på et spisebord til en privat fest, må den ikke fylde for meget. Den bliver uhandy, og tager alt for meget plads. Til private fest er der sjældent ret langt fra fryseren og til festen. Derfor betyder det ikke så meget, om man skal gå en ekstra gang. Selvom en isterning har den samme størrelse, efter at have ligget et par timer i en isspand, så er det ikke ensbetydende med, at den er ligeså kold. Bruger man en “varm” isterning i sin drink, vil den ikke kunne afgive ret meget kulde, og hurtigt vil den tø op. Det giver kedelige drinks, men det kan undgås ved at have en spand, der passer til omsætningen af isterninger.

Isoleringsevne i en isspand

Størrelsen har meget at sige, når man skal finde den rette isspand. Vælger man at købe en stor model, vil det som regel betyde, at de sidste isterninger kan holde sig kolde længere. Der er dog flere faktorer, som spiller ind. Noget af det vigtigste er låget. Hvis ikke der er låg på spanden, holder den meget dårligere på kulden. Det kræver en stor champagnekøler med plads til 4-6 flasker, før der kan være is nok. Isoleringsevnen i siderne og bunden er også vigtig at kigge på. Skal du bruge en stor isspand, hvor der er stor omsætning i isterningerne, er det knapt på vigtigt med høj isolering. Har du derimod en lavere omsætning i isterninger, men stadig ønsker en stor spand, så er isoleringsevnen meget vigtig. Nogle af vores spande udført med dobbeltvægge, hvor der er luft imellem lagene.

Rengøring og godkendelse til fødevarer

Det er vigtigt at have en god hygiene omkring sine isterninger. Det gælder både om at holde rent i sin fryser. Samtidigt anbefales det at man benytter en istang, til at tage isterningerne med. Det er en bakteriebombe, at lade en hel privatfest tage is med fingrene. Efter brug er det vigtigt at rengøre isspanden ordentligt, så bakterier, frugtrester og lignende ikke får lov til at sidde. Når en isspand bruges mange gange, kommer der et slid på overfladen. Det er vigtigt at bruge en spand der er godkendt til fødevarer. Det er alle spande i vores sortiment selvfølgelig, så det er blot at vælge den, der passer til dine behov. 

Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna