Isspande

Isterninger er en nødvendighed i baren, og derfor er det vigtigt altid at have is lige ved hånden. Det gælder både i den kommercielle bar og i den private hjemmebar. Isterninger kan produceres på flere måder, f.eks. ved at lave dem selv i fryseren eller ved at investere i en isterningemaskine, som klarer arbejdet hurtigere og mere effektivt. Find din favorit og læs mere om vores produkter her

Indlæser...
Stigende orden
Side
 1. Isspand CG-T19 by BARLIFE color Sølv
  Isspand
  199,00 kr.
 2. Isspand Rund 4L - Sort BTBL3502 by Beaumont color Sort
  Isspand Rund 4L - Sort
  139,00 kr.
 3. Square Isspand Sort 10ltr 19775-38236 by BARLIFE color Sort
  Square Isspand Sort 10ltr
  269,00 kr.
 4. 13%
  Isspand krom 1.5 ltr 7511 by BARLIFE color Sølv
  Isspand krom 1.5 ltr
  Tilbudspris 259,00 kr. Normalpris 299,00 kr.
 5. 10 Liters Isspand Børstet Aluminium Effect 11155-38358 by BARLIFE color Sølv
  10 Liters Isspand Børstet Aluminium Effect
  299,00 kr.
 6. Isspand Firkantet 4L - Sort BTBL3501 by Beaumont color Sort
  Isspand Firkantet 4L - Sort
  179,00 kr.
 7. LAGUIOLE Isspand 40268424 by Laguiole color Sølv
  LAGUIOLE Isspand
  409,00 kr.
 8. 6 Liters Isspand Børstet Aluminium Effect 12108-25278 by BARLIFE color Sølv
  6 Liters Isspand Børstet Aluminium Effect
  339,00 kr.
 9. Isspand Plast - Aluminium Effect BTBL3495 by Beaumont color Sølv
  Isspand Plast - Aluminium Effect
  349,00 kr.
 10. Mini isspand i rustfrit stål 14 cm MSSB14 by Genware color Sort
  Mini isspand i rustfrit stål 14 cm
  239,00 kr.
 11. Isspand med ske - Party Time 14661 by BARLIFE color Sort
  Isspand med ske - Party Time
  179,00 kr.
 12. Isspand med dobbeltvæg A12405320 by Koop color Sort
  Isspand med dobbeltvæg
  299,00 kr.
 13. Isspand 8 ltr. aps 30905408 by APS color Sølv
  Isspand 8 ltr. aps
  579,00 kr.
 14. Isspand Galvaniseret Stål BTBL3505 by Beaumont color Sølv
  Isspand Galvaniseret Stål
  219,00 kr.
 15. Mini isspand i rustfrit stål 10 cm MSSB10 by Genware color Sort
  Mini isspand i rustfrit stål 10 cm
  55,00 kr.
 16. 43%
  Vin & Champagne isspand 19768-38229 by BARLIFE color Sort
  Vin & Champagne isspand
  Tilbudspris 79,00 kr. Normalpris 139,00 kr.
 17. 34%
  Lille børstet aluminiumseffekt isspand 3497 by Beaumont color Sølv
  Lille børstet aluminiumseffekt isspand
  Tilbudspris 229,00 kr. Normalpris 349,00 kr.
 18. Isoleret Isspand med ske 3 L 12352 by BARLIFE color Sort
  Isoleret Isspand med ske 3 L
  489,00 kr.
 19. Isspand - 1 liter 11136013 by APS color Sølv
  Isspand - 1 liter
  339,00 kr.
 20. 23%
  Barcraft rustfri stål - blå og guld - isspand 32315 by BARLIFE color Blå
  Barcraft rustfri stål - blå og guld - isspand
  Tilbudspris 539,00 kr. Normalpris 700,00 kr.
Stigende orden
Side

Et bredt udvalg af isspande

I langt de fleste cocktails og drinks skal der bruges isterninger, men for at undgå hele tiden at vandre frem og tilbage mellem bardisken og fryseren med is, kan det være en god idé med en ordentlig isspand til din bar.

Udover at tjene det praktiske formål at kunne indeholde meget is, så er isspandene også meget dekorative og kan fås i mange forskellige variationer. På den måde sikrer du dig, at din personlige stil for baren kan komme til udtryk gennem alle elementer – selv gennem valget af isspande.


Hvor vigtigt er barudstyr?

Dit valg af barudstyr kan have afgørende betydning. Ikke kun for selve processen, men også for smagsoplevelsen og den overordnede oplevelse. Det helt rigtige barudstyr gør noget helt særligt ved stemningen.

Et eksempel herpå er isterninger. I den forbindelse kan du på prøve at forestille dig følgende scenarier. Du er i fuld gang med at lave lækre, smukke og velsmagende cocktails. Foretrækker du at bruge fingrene til at fiske dine isterninger ud af blå isterningepose som du har flået et hul i? Eller vil du hellere tage isterningerne fra en isspand med tang

Som du forhåbentligt kan fornemme ud fra ovenstående eksempler, så har det rette barudstyr en vigtig betydning for den samlede oplevelse.

Udover at isspanden rent visuelt er pænere og mere æstetisk, så er den også lavet helt specifikt til formålet at opbevare dine isterninger. Dermed holder isterningerne sig frosne i længere tid og du slipper derfor også for at bekymre dig, om at isterninger smelter med lynets hast og bliver til en pøl af vand i stedet for.

Der er altså med andre ord en række fordele ved at have det rette udstyr ved hånden. Barudstyret er lavet specifikt til formålet, hvorfor fremgangsmåden oftest bliver nemmere og mere simpel når du bruger det rigtige udstyr.

Derudover er det bare blæret at bruge en muddler til at mose dine ingredienser, en cocktailshaker til at shake dine drinks, en strainer til at sigte væsken eller en isspand til at opbevare dine isterninger.


ISSPAND I DEN RIGTIGE STØRRELSE

Størrelsen har stor betydning, når du skal vælge en ny spand til is. Skal den stå på bardisken eller på et spisebord til en privat fest, må den ikke fylde for meget. Hvis isspanden er for stor, kommer den til at blive klodset og tager alt for meget plads.

Til private fester er der sjældent ret langt fra fryseren hen til selve festen og derfor betyder det ikke så meget, om du lige skal gå en ekstra gang, når du skal fylde isspanden op. Hellere en mindre isspand, som ikke kan indeholde så meget is, men til gengæld når at blive brugt, end en isspand som kan rumme for meget is i forhold til festens behov.

Selvom en isterning har den samme størrelse efter at have ligget et par timer i en isspand, så er det ikke ensbetydende med, at den er lige så kold. Og bruger du en “varm” isterning i din drink, vil den ikke kunne afgive ret meget kulde samtidig med den hurtigt vil tø op. Resultatet bliver en lidt slatten drink, men det kan undgås ved at have en isspand, der passer til mængden af gæster og omsætningen af isterninger.


ISOLERINGSEVNE I EN ISSPAND

Størrelsen har som sagt meget at sige, når du skal finde den rette isspand. Vælger du at købe en stor isspand, vil det som regel betyde, at isterningerne holder sig koldere i længere tid.

Dog spiller flere faktorer ind på isspandens evne til at holde isterningerne kolde, og en af de vigtigste er låget. Har du ikke en isspand med låg så vil den angiveligt være dårligere til at isolere kulden, og det vil kræve en stor champagnekølermed plads til 4-6 flasker, før der kan være is nok.

Isoleringsevnen i siderne og i bunden er også vigtig at kigge på, når du skal finde en god isspand. Skal du bruge en stor isspand, hvor der er stor omsætning i isterningerne, er det knapt på vigtigt med høj isolering. Har du derimod en lavere omsætning i isterninger, men stadig ønsker en stor spand, så er isoleringsevnen meget vigtig. Især skal du kigge efter, om spanden er dobbeltvægget, da det forøger isspandens isoleringsevne og dermed holder bedre på kulden.

Hos BarLife finder du både forskellige dobbeltvæggede isspande og mange forskellige variationer af isspande med låg, som i den grad er ideelle, når du skal holde kulden på dine isterninger.


RENGØRING OG GODKENDELSE TIL FØDEVARER

Det er vigtigt at hygiejnen er i top, når det handler om både opbevaring af isterninger, men også når de skal skænkes i de mange cocktails. Hvis du bruger din fryser som opbevaringssted, er det vigtigt, at denne er ren og rengøres jævnligt.

Samtidigt anbefales det at du benytter en istang til at tage isterningerne med. Har du ikke en istang til at ligge separat, kan du også her hos os købe en isspand med tang, så du får det hele samlet i en pakke. Og istangen er virkelig uundværlige til isterningerne, for det er en bakteriebombe af en anden verden, hvis du lader en hel privatfest tage is med fingrene.

Efter du er færdig med at bruge isspanden, er det vigtigt at den rengøres grundigt, så bakterier, frugtrester og lignende ikke får lov til at sidde og skabe uhygiejniske forhold for isterningerne.

Når en isspand bruges mange gange, kommer der et slid på overfladen. Det er vigtigt at bruge en spand der er godkendt til fødevarer. Det er alle spande i vores sortiment selvfølgelig, så det er blot at vælge den, der passer til dine behov.


Isspande i forskellige materialer

Hos BarLife kan du finde isspande i mange forskellige materialer og forme, lige fra den eksotiske ananas isspand til den flotte tøndeformede spand fra Final Touch. Og søger du inspiration til din næste isspand, så har vi her på siden et udvalg som spænder bredt.

Vi kan tilbyde alt fra en retro isspand i stål, kobber eller messing til en fantastisk stilfuld isspand i krystal glas, som i øvrigt vil passe perfekt sammen med resten af din samling af krystalglas. Det smarte med de forskellige spande er, at de også sagtens kan tjene andre formål end blot at opbevare isterninger. Således kan de også anvendes som vinkøler, champagnekøler eller til afkøling af andet spiritus.

Overvejer du at bruge en decideret isspand til vin, så gør igen overvejelserne om størrelse og isoleringsevne, så den spand du vælger at købe, passer til de kriterier du stiller.

Det er svært at bruge et ord som retro uden lige at fremhæve denne enormt lækre dobbeltvæggede isspand i vintage look. Selve materialet, som spanden er fremstillet i, er metal, hvilket giver spanden et utrolig flot udtryk med nogle vildt flotte farvenuancer, som alene får denne model til at fremstå som en isspand af de bedste.


Isspande med et anderledes touch

Vi er helt vilde med de brands, som nytænker måden at designe og fremstille produkter på. Og når det kommer til isspande, hvor der efterhånden findes så mange forskelige variationer, burde det næsten også være umuligt at finde på nye designs.

Alligevel så har de hos Barcraft formået at skabe nogle isspande, der er så enestående i deres udtryk, at vi er nødt til at fremhæve dem for dig her.

Du kan vælge mellem tre forskellige designs, men det er bl.a. denne isspand i ildglas, som virkelig understreger Barcrafts flair for de lækre detaljer.

Det rostikke udtryk kommer også frem i de andre varianter, selvom deres blå og guld isspand har en knap så rå fremtoning. Her får du endda en lækker istang med i prisen, så du nemt og hygiejnisk kan fiske isterningerne op ad spanden.

Mixology er også altid garant for at komme med deres spændende designforslag, hvilket denne gang har resulteret i en vildt fed Vintage Globe Isspand i sølv. Som du kan se, er selve spandens sider dekoreret med et verdenskort, som blot giver en helt særlig atmosfære. Placer denne midt på bordet, næste gang du holder fest, og giv dine gæster en fed samt anderledes isterningoplevelse.


Fyld din isspand op med spændende isterninger

Hvis du er kreativ og nyder at have en udforskende tilgang bag baren, så er isterninger et område, hvor der er plads til fri leg.

Isterninger kan dog godt have tendens til at lyde en anelse kedeligt især, hvis man opfatter det som en frossen isklump, men det vil vi prøve at modbevise.

Isterninger kan nemlig være lavet af meget andet end is, de kan dekoreres på alverdens forskellige måder, smage af alt du kunne drømme om samt have lige netop den farve og form som du ønsker.

Alt afhængigt af, hvilken drikkevarer du ønsker at servere, kan du lave dine isterninger med den bestemte drikkevarer for øje.

Et eksempel herpå er, hvis du laver en skøn hjemmelavet is kaffe. Almindelige isterninger gør, at is kaffen bliver fortyndet, hvorimod af isterninger lavet med kaffe gør, at din is kaffe beholder smagen. Du kan tilmed lave isterninger, der tilfører ekstra smag eksempelvis isterninger med smag af chokolade, karamel eller vanilje.

Derudover kan isterningerne også indgå som en del af dine drinks. Hertil vil isterninger med mynteblade blandt andet være ideelle i en Mojito. For at gøre dine isterninger ekstra spændende vil aroma, saftevand og sirup kunne give dem masser smag.

Du kan også pynte dine isterninger eksempelvis ved at tilføre spiselige blomster eller give dem en flot farve ved at tilføje frugtfarve dertil.


Er du ikke interesseret i at ofre en mindre bondegård for din nye isspand, kan du sagtens finde en billig isspand i sortimentet her hos os. Vi ønsker at omfavne alle ønsker og behov, og derfor varierer prisklassen for vores modeller også meget, så der er noget til enhver smag.

Du finder ovenikøbet ofte en isspand på tilbud her hos BarLife, så du hele tiden har muligheden for at gøre en god handel. Hold eventuelt løbende øje med siden her, for at holde dig opdateret om nye produkttilføjelser, tilbud osv. så du er godt klædt på til at finde den perfekte isspand til lige netop dine behov.

Rigtig god fornøjelse!

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna