Gaspatroner

Gaspatroner til sifon

Er du ejer at en sifon, en flødeskumssprøjte eller en sifonflaske, er det nødvendigt med gaspatroner. Gaspatroner til sifon fås i flere forskellige udgaver, og vi forhandler et bredt udvalg. Når du skal købe nye patroner, er det vigtigt at kigge på, hvilken type patron, du skal bruge. Alt efter hvilken type sifon og mærke du har, kan der være forskel på, hvilke gaspatroner du skal bruge. Læs mere om sifonpatroner til her

Faldende orden
 1. Nitropatroner (2,4g) (16stk. pakke)
  Nitropatroner (2,4g) (16stk. pakke)
  119,00 kr
  Quickview
 2. PRO flødepatroner (8,4g) (10stk.)
  PRO flødepatroner (8,4g) (10stk.)
  59,00 kr
  Quickview
 3. Argon gaspatron 2 stk. Til IFAP100
  Argon gaspatron 2 stk. Til IFAP100
  199,00 kr
  Quickview
 4. Argon gaspatroner 10 stk. Til IFAP100
  Argon gaspatroner 10 stk. Til IFAP100
  799,00 kr
  Quickview
 5. Soda-patroner 10stk
  Soda-patroner 10stk
  Tilbudspris 59,00 kr Normalpris 72,00 kr
  Quickview
 6. Sodapatroner
  Sodapatroner
  Tilbudspris 59,00 kr Normalpris 65,00 kr
  Quickview
 7. ISI Gaspatroner 10stk.
  ISI Gaspatroner 10stk.
  Tilbudspris 45,00 kr Normalpris 55,00 kr
  Quickview
 8. Gaspatroner
  Gaspatroner
  Tilbudspris 39,00 kr Normalpris 48,00 kr
  Quickview
 9. Gaspatroner 50 stk - Liss
  Gaspatroner 50 stk - Liss
  229,00 kr
  Quickview
Faldende orden

Vælg de rette gaspatroner

Hvis du har købt en sifonflaske, er den ikke meget værd uden gaspatroner. Hos Barlife kan du finde mange forskellige udgaver og du kan finde lige præcis den, som passer til din type sifon. Det kan være svært at se forskel på de forskellige patroner. Der er forskel på nogle af dem, og det kan betyde, at de ikke dur til din sifon eller flødeskumssprøjte. Hvis vi forhandler den type gaspatroner til sifon du bruger, kan du finde de rigtige dem du skal bruge, ved at finde sifonen, og trykke ind på den. Forhandler vi den ikke, står det altid bag på æsken, eller et sted på sifonen, hvilken type gaspatron der kan bruges. Har du fundet den rigtige type, kan du vælge hvilke som helst patroner af den type. Vi forhandler forskellige mærker, men patronerne er universelle. Husk at patronerne er lavet af metal. De skal derfor smides i affaldscontaineren for metal, så de kan blive genbrugt.


Så længe holder gaspatroner

De fleste gaspatroner til sifon er universelle, så de kan passe i alle dine redskaber. Holdbarheden for en enkelt gaspatron varierer meget, alt efter hvilken sifon de bruges i. Bruges de i en flødeskumssprøjte, vil de holde meget længe, da man sjældent laver meget flødeskum af gangen. Har man først sat en patron i sin flødeskumssprøjte, taber den ikke gas. Den kan sættes i et skab, og være stadig være klar til brug længe efter. Der hvor der normalt bruges mest gas, er til sodasifoner. Her holder en almindelig 8g gaspatron til omkring 1,5-2L væske. Det kommer dog meget an på, hvor meget kulsyre man ønsker til tilføje til sin væske. Nogle ønsker at deres drik bliver meget kulsyreholdig, mens andre ønsker blid brus. Det er muligt at købe forskellige pakker. Der kan købes fra 10 og helt op til 50 patroner af gangen. Ofte er det billigere at købe mange af gangen, og så er man også sikker på, at man har patroner nok.

Har du fundet din favorit  sifonflaske eller flødeskumssprøjte

Copyright © 2019 Barlife Aps