Sifonflasker

En sifonflaske til ethvert behov

Alsidighed og anvendelighed er nogle af de kendetegn, som enhver god sifonflaske skal have. En sifonflaske er et must-have for en rigtig konditor eller en velassorteret restauration. Mange tror, at en sifon kun hører sig til når der skal bages, men den kan også bruges når der skal trylles i baren. Skal dine gæster forkæles med en lækker irish coffee, dur det ikke, at der bruges billigt flødeskum fra dåse. Brug hellere rigtig fløde i din sifon, så får perfekt flødeskum hver gang. Læs mere om vores sifonflasker her

Faldende orden
Side
 1. Flødeskumssprøjte 0,5L Home Chef hvid 55203201
  Flødeskumssprøjte 0,5L Home Chef hvid
  469,00 kr
 2. Thermo Express Whip 1L - ISI 1805
  Thermo Express Whip 1L - ISI
  1.599,00 kr
 3. 13%
  SALE
  Destino Sifon - Rustfrit stål (1,0l) 55243210
  Destino Sifon - Rustfrit stål (1,0l)
  Tilbudspris 699,00 kr Normalpris 799,00 kr
 4. Sifonflaske 0.5ltr ISI 1630
  Sifonflaske 0.5ltr ISI
  659,00 kr
 5. 14%
  SALE
  Sifonflaske Gourmet 0,25L ISI 1403
  Sifonflaske Gourmet 0,25L ISI
  Tilbudspris 669,00 kr Normalpris 729,00 kr
 6. Thermo Whip Plus 1/2L ISI 1801
  Thermo Whip Plus 1/2L ISI
  949,00 kr
 7. Nitro Whip Sifon 1790
  Nitro Whip Sifon
  999,00 kr
 8. 15%
  SALE
  Sifonflaske 1ltr Pakke Flødepakke2
  Sifonflaske 1ltr Pakke
  Tilbudspris 749,00 kr Normalpris 879,00 kr
 9. 10%
  SALE
  Isi start kit - 7 dele 55013290
  Isi start kit - 7 dele
  Tilbudspris 999,00 kr Normalpris 1.106,00 kr
 10. iSi - Easy Whip Flødesifon 0,25 L - Hvid 1340
  iSi - Easy Whip Flødesifon 0,25 L - Hvid
  399,00 kr
Faldende orden
Side

Perfekt flødeskum med en sifon

Et af de formål, som en sifonflaske opfylder, er at lave flødeskum. Hvis man ønsker den helt perfekte flødeskum, uden at man skal piske i hånden, eller hive en håndmixer frem, er en sifon det oplagte valg. Det er smart hvis man skal bage eller bruge flødeskum til sine drinks. En af de helt store fordele med en sifonflaske er, at man kan hælde fløden i, og sætte hele flasken på køl. Fløden bliver ikke dårlig, og man kan bruge sifonen, når man har lyst. Det er nemt at få den mængde flødeskum man ønsker, ved et let tryk. Går der længere tid mellem man bruger sin sifonflaske, skal man huske, at trykke en lille smule flødeskum ud, inden man bruger det i maden eller i sin drik. Der kan nemlig sidde en lille smule overskydende flødeskum i røret. Sifonflasker findes i forskellige størrelser, alt efter hvor meget flødeskum du skal bruge.

Sifonflaske til baren

Det er ikke kun til de lækre desserter, at en sifonflaske er god at have ved hånden. Skal du lave varm chokolade med flødeskum, er den hurtig og nem at anvende. Det vil altid smage bedst, hvis der bruges rigtig fløde. Hvis du ønsker at din flødeskum, får et twist af en anden smag, kan du vælge at putte det i fløden, inden det hældes på din sifonflaske. Et eksempel kunne være varm chokolade, med et twist af skovbær i flødeskummen. Kun fantasien sætter grænser. Det er vigtigt at bruge ekstrakter eller koncentrater, hvis flødskummen fra din sifon skal have en anden smag. Bruges der for meget væske, som ikke er fløde, kan det påvirke resultatet af din flødeskum. En anden klassiker hvor en sifonflaske kommer til sin ret, er irish Coffee. Rigtig flødeskum sætter prikken over i’et og vil du ekspermentere lidt, så prøv at tilsætte en smulle kaffeekstrakt til fløden. Dine gæster vil elske det.


Sifonflaske til varme væsker

Det er ikke kun til flødeskum, at en sifon er god at have. Flere af de modeller, vi forhandler her på siden, kan også holde til varme væsker. Vil du eksempelvis lave en bearnaise skum, er det muligt at hælde hele sovsen over i sifonflasken. Lad den stå i et varmt vandbad, hvis ikke skummen skal bruges med det samme. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for, hvad en sifon kan bruges til i køkkenet. Hver dog opmærksom på, om den model du ønsker, kan holde til varme væsker. Bruger du en forkert sifon til varme væsker, kan du ødelægge pakningerne i den.

Vælg en sifon pakke

Skal du eksperimentere i køkkenet, og få din indre konditor frem, så er det en ide at vælge en pakkeløsning. Vi forhandler flere pakker med alt det, som du skal bruge til at lave den helt perfekte flødeskum. I pakkerne er der naturligvis en sifonflaske, patroner og andet lækkert tilbehør. Det er eksempelvis forskellige mundstykker, som giver din flødeskum en flot finish. Skal dine sifonflaske stå fremme, er det vigtigt med at den ser flot ud. Vi har flere modeller i rustfrit stål eller i børstet aluminium. Vælger du at købe en pakke, medfølger der patroner. Køber du en sifon for sig selv, så husk at købe patroner ved siden af. Du kan finde patroner til sifonflasker her.

Copyright © 2019 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna