Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Snaps - Spiritus - Drikkevarer
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Snaps

Snaps - Aquavit - Eau de Vie

Det er de færreste typer alkohol, som du kan nævne, som du ikke kan få her hos Barlife. For vi mener, at det altid er vigtigt, at have et meget bredt udvalg og det er da netop også derfor, at vi vælger, at have et udvalg, som gør, at folk de altid har mulighed for at finde lige præcis den type alkohol, som de mener kan gøre deres barskab komplet. Her gælder det, at vi både sælger forskellige typer af snaps, aquavit og eau de vie, for disse tre typer alkohol minder meget om hinanden, men har dog hver deres personlighed.

Eau de vie er livets vand

Det er sådan, at navnet eau de vie faktisk betyder livets vand, og det er der da også en grund til. For de flittige drikkere af eau de vie, eller snaps, vil man nok sige på dansk vil da helt sikkert også skrive under på, at denne type alkohol er som en slags kilde til liv, for hvis ikke der er eau de vie, så er der ikke noget liv. Den gør ellers ikke meget væsen af sig når det kommer til udseendet. For her er den faktisk helt klar og gennemsigtig og hvis man ser den kunne man da også godt fristes til at tro, at det faktisk bare er helt almindeligt vand, men det skal dog bestemt drikkes i mindre og færre mængder end vand, på trods af, at eau de vie betyder livets vand. Det er en slags frugtbrandy, og måden, hvorpå man laver den er ved, at man foretager en fermentering og en dobbel destillation. Det er sjældent sådan, at smagen af frugt gør så meget væsen af sig for ofte kan man faktisk stort set ikke smage denne frugt. Det er sådan, at det er en meget generisk betegnelse for hvad mange typer alkohol faktisk er, og man vil også uden tvivl både kunne passe aquavit og snaps ind under denne kategori da det er en slags paraplykategori for mange forskellige slags alkohol.
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

En snaps skal der til

Uanset hvad så kommer man ikke udenom en snaps, hvis for eksempel man skal have en traditionel påskefrokost eller en julefrokost i Danmark. For det er som om, at netop snaps er noget der er så traditionelt ligesom så meget andet, der hører til en rigtig julefrokost. Normalt er det sådan, at man tager en snaps mellem hver ret. For mange mener, at noget af det allersmarteste ved en snaps det er, at den gør, at smagen ligesom bliver lidt renset. Så hvis man har siddet og spist forskellige slags fisk, som man altid starter ud med til en traditionel julefrokost, så kan det sagtens være en rigtig smart ting lige at skylle ganen med en snaps inden den næste ret med de lune kødretter kommer ind på bordet. For så vil du få renset ganen så meget, at du ikke vil føle, at din mad stadig smager af fisk.

Bland en snaps

I Danmark er det især de ældre generationer, som er meget glade for snaps og der er mange yngre mennesker, som sidder rundt omkring bordet og egentlig ikke rigtig sætter så meget pris på snaps, som de ældre generationer gør. Men i dag er der heldigvis mange, som gør noget, som gør, at der er mange flere, som rent faktisk kan skåle med når der bliver skålet i snaps omkring bordet. For det, som mange gør den dag i dag det er, at de tager noget snaps, som man kan sige er en form for aquavit og så blander de den med forskellige bolcher. Det eneste man skal gøre det er bare at tage denne form for aquavit og det man så bare skal gøre det er at hælde de ønskede bolcher ned i den og så vil man meget snart have en snaps med en dejlig smag. Det kan faktisk være så meget, at mange slet ikke synes, at den smager af snaps og disse personer vil således slippe for at være tvunget til at skylle den pågældende ned med øl eller en anden drik, som man rigtig godt kan lide.