Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Barudstyr til amatøren eller den professionelle
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Barudstyr

Barudstyr til bartenderen eller hjemmebaren

Hos barlife.dk byder vi på en bred vifte af lækre varer til dig der skal åbne eller allerede styrer en bar. Vi byder på alt hvad du kunne drømme om inden for denne verden af barudstyr, glas, service etc.
Her får du et bredt sortiment af barudstyr, lige fra mortere til shakere og lækre startsæt. Sortimentet er naturligvis også til privatpersonen, der ved hvad han vil have og ynder at servere lækre drinks fra baren derhjemme. Derfor er vores priser ligeså brede som sortimentet, så alle kan være med.
Vi mener ikke, at man skal gå på kompromis med kvaliteten, selvom man skal bruge udstyret i en travl bar. Netop når der er travlt er det yderst vigtigt med ordentligt barudstyr til at servicere kunderne! Selvom vi presser prisen og giver dig prisgaranti på al vores barudstyr, går vi absolut ikke på kompromis med kvaliteten. Hos os byder sortimentet på kun de bedste produkter!
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Udstyr til drinks og cocktails

Ingen bar – uden en shaker. Shakeren bruger du til at mikse drinks og cocktail, hvorfor den derfor er fuldstændig uundværlig i din bar. Derfor byder vi naturligvis også på et lækkert og bredt udvalg af shakere i både glas og rustfrit stål. Nogle shakere fås i smarte sæt, hvor alt fra målebæger, morter og røre redskaber medfølger.
Uanset om du er amatør eller professionel bartender, er det rigtige barudstyr utrolig vigtigt for din præstation. Vis dig frem med en af de smarte cocktail strainere, som fås i flere farver og materialer. Denne bruges til at holde isen inde i shakeren, men lader små skår af is samt frugtpulp trænge igennem. De er derfor ganske velegnede til frugt- og myntebaserede cocktails. Dette redskab gør det lettere for dig at undgå uheld og voldsomme drikke – og er dermed uundværlig!

Har du spørgsmål om vores bartilbehør?

Skulle der være noget du er i tvivl om, enten med barudstyret eller i forhold til handel på vores side kan du altid kontakte os i kundeservice på telefon +45 70 70 76 16. Ligeledes og med fordel, kan du benytte den smarte online support i bunden af browseren. Her sidder vi klar til at besvare dine spørgsmål og skulle vi være offline, vender vi tilbage hurtigst muligt i åbningstiden.