Indlæser...

YATZY XL HAVESPIL TRÆ 6 TERN

Varenummer
9910
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

129,00 kr.

Beskrivelse

Sjovt have yatzy i kæmpe størrelse

Normalt forbinder man spillet Yatzy med noget, som man sidder derhjemme og spiller i fred og ro. For det meste er det noget, som mange spiller i sommerhuset eller på andre tidspunkter, hvor man sidder derhjemme og hygger lidt. Denne underholdningsgimmick vender op og ned på hvad du troede, at du vidste om det klassiske familiespil. For her er der tale om et en form for underholdning, som er langt større end det man er vant til at spille. Spillet er beregnet til, at du kan spille det ude i haven, hvilket er muligt fordi, det er så stort. Det vil sige, at du får en kæmpe pakke med meget store terninger. Terningerne er lavet af tre og de måler 7x7x7 cm. Udover de store terninger får du også en meget smart taske, som du kan transportere spillet i hvis du skal spille det et andet sted end din egen have.
YATZY XL HAVESPIL TRÆ 6 TERN. 7 X 7 X 7 CM. I TASKE M/ BLOK
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna