Indlæser...

YATZY KOMPLET M/5 TERNINGER PLAST BÆGER

Varenummer
9922
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

33,00 kr.

Beskrivelse

Komplet yatzy sæt med bæger og terninger

De fleste kan vist blive enige om, at yatzy er et godt og klassisk spil, som de fleste kan lide at spille og som de fleste kan nyde at bruge meget lang tid på. Uanset om man er i sommerhus eller er derhjemme kan det være en god måde at dele et øjeblik med enten familie eller venner. I denne pakke får du et komplet sæt, hvor du kan finde alt det, som du skal bruge til at spille yatzy. Du behøver således kun at åbne pakken og så er du klar til at spille. I denne pakke får du blandt andet et raflebæger, som naturligvis er en af de vigtigste ting når du spiller yatzy. Derudover får du også fem terninger, hvilket også er en essentiel del af et rigtigt spil yatzy. Du får også selve blokken hvorpå du noterer hvor mange point får således, at du til sidste kan udregne hvem der har vundet.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna