Indlæser...

Xanthangummi, glutenfri 100 G

Varenummer
678088
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

63,00 kr.

Beskrivelse

Xanthan Gummi - En Glutenfri Fortykningsmiddel og Stabilisator

Xanthan gummi er en glutenfri fødevareingrediens, der er ideel til at tykne og stabilisere saucer, dressinger, marinader og andre flydende baserede fødevarer. Det er også et populært valg som erstatning for gluten i glutenfri bagning, da det hjælper med at binde og strukturere dejen.

Dette xanthan gummi produkt vejer 100 g og indeholder 126 g. Det er fremstillet gennem en fermenteringsproces ved hjælp af bakterien Xanthomonas campestris. Da det er udvundet af mikroorganismer og er rent plantebaseret, er det naturligt glutenfrit og velegnet til personer med glutenintolerance eller cøliaki.

Det er vigtigt at bemærke, at xanthan gummi ikke bidrager med smag til fødevarer, men primært fungerer som en fortykningsmiddel og stabilisator. Det er meget effektivt i små mængder, så det er vigtigt at bruge det med forsigtighed og i overensstemmelse med opskriftens anvisninger.

Når du bruger xanthan gummi i opskrifter, er det vigtigt at blande det grundigt for at undgå klumper. Det anbefales at tilføje det gradvist, mens du rører eller blender ingredienserne, indtil den ønskede konsistens opnås. Hvis du er i tvivl om doseringen, er det en god idé at følge en pålidelig opskrift, der specifikt bruger xanthan gummi.

Med xanthan gummi kan du opnå den perfekte tekstur og konsistens i dine retter, samtidig med at du undgår gluten. Prøv det i dine favoritopskrifter og oplev forskellen!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna