Indlæser...

Woodhaven Chardonnay USA 2022

Varenummer
693316
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

89,00 kr.

Beskrivelse

Fremragende Woodhaven Chardonnay USA 2022

Nyd en flaske af den fortryllende Woodhaven Chardonnay fra USA, årgang 2022. Denne vin er en sand repræsentation af den klassiske chardonnay, og den kommer med en palette af raffinerede smage og aromaer, der afspejler de rige terroirer i USA. Hver sip byder på noter af grønne æbler, vanilje og et strejf af egetræ, som alle sammen skaber en velafbalanceret og indbydende vin.

Woodhaven Chardonnay er det perfekte valg til en bred vifte af retter, herunder skaldyr, fjerkræ og pasta med cremet sauce. Med sin fyldige og rund mundenfølelse og velafbalanceret syre, er denne chardonnay også skøn at nyde alene.

Denne vin ikke kun leverer en overlegen smagsoplevelse, men også repræsenterer fremragende værdi, hvilket gør den til et uundværligt valg for vinelskere og begyndere ens. Giv denne vin som en gave, eller nyd en flaske selv, og oplev den uovertrufne kvalitet og smag af Woodhaven Chardonnay USA 2022.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna