Indlæser...

Winner pakken 2023

Varenummer
682237
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

199,00 kr.

Beskrivelse

Winner er en fantastisk pakke, der tilbyder en unik kombination af luksus og lækkerhed. Denne pakke inkluderer følgende indhold:


- 1 flaske Aviva Gold, 75 cl: Denne flaske Aviva Gold er fyldt med elegance og kvalitet. Den tilbyder en fortryllende smag og en mousserende oplevelse, der er perfekt til at fejre specielle øjeblikke og vinde hjerter. Aviva Gold er et valg, der giver dig mulighed for at nyde luksus og stil.


- 8 stk. Luksuschokolade, 120 g: Disse luksuriøse chokoladestykker er lavet med omhu og forkæler dine smagsløg med deres delikate smag og rige tekstur. Hver bid tilbyder en udsøgt smagsoplevelse, der komplementerer din vin og skaber en perfekt harmoni mellem sødme og elegance.


- Lakridskugler salt m/mørk chokolade, 100 g: Disse lækre lakridskugler er en kombination af saltlakrids og mørk chokolade, der giver en interessant smagsoplevelse. Den salte og søde kontrast skaber en forfriskende og tilfredsstillende smag, der supplerer din vinoplevelse.


Alt dette er pakket i en smuk guld stofpose, der tilføjer en ekstra touch af elegance og luksus til din pakke. Posens design og holdbarhed gør den også velegnet som en genanvendelig gavepose eller som en stilfuld opbevaringspose.


Bemærk, at den præcise sammensætning og indhold af Winner-pakken kan variere afhængigt af producenten og deres aktuelle tilbud. Det anbefales altid at læse produktbeskrivelsen eller kontakte producenten direkte for at få den mest opdaterede information om, hvad der er inkluderet i pakken og eventuelle tilpasningsmuligheder.


Forkæl dig selv eller overrask en særlig person med Winner-pakken. Nyd den luksuriøse kombination af mousserende vin, luksuschokolade og lækre lakridskugler. Skab en uforglemmelig oplevelse og fejr med stil og elegance. Skål og nyd den vindende smagsoplevelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna