Indlæser...

WineSafe 12 fl. Caso vinkøleskab

Varenummer
9330
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

3.086,00 kr.

Beskrivelse

WineSafe 12 fra Caso er et vinkøleskab med stor kvalitet og flot designet

Winesafe 12 er det helt rigtige sted at opbevare de fineste vine i mørke og med den helt rigtige temperatur. På vinslottet i Frankrig ved de godt, at vinen skal have hvile og opbevares ved meget lav temperatur. Ikke for lav, men ved 11 til 14 grader, og det passer fint på kælder temperatur. Men har man ikke en kælder, kan dette skab være den helt ideelle løsning. Skabet har plads til 12 flasker, er UV beskyttet, og kan indstilles på temperaturer mellem 5 og 22 grader.  Skabet er også udstyret med lås.
Opbevaring og log
Vinkøleskabet er desuden udstyret med isoleret sikkerhedsglas, blåt LED-display, betjeningspanel, indvendigt lys, udtagelige træhylder, og er designet i rustfrit stål. Inden du lægger dine vine på lager, skal du sørge for at logge dem i et hæfte eller lignende, så du altid har overblik over dit lager, med hensyntagen til årgange og tidspunkt for, hvornår vinene er drikkeklar.
 
60 watt 
117 kWh/a
Mål 395 x 515 x 510
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna