Indlæser...

WineMaster 180 Fl. - Caso

Varenummer
9335
11.999,00 kr
På lager

Beskrivelse

WineMaster 180 fra Caso er nærmest som en vinkælder i rustfrit stål

Vinslotte har vinkældre, der sikre at de ædle vine opbevares ved rette betingelser, hvad angår mørke og temperatur. Det er lige præcis de samme forhold du får med dette vinkøleskab fra Caso. Med plads til hele 180 flasker, så er det omtrent en kælder, hvor du selv kan styre temperatur i to zoner – en for langtidslagring/opbevaring, og en for serveringstemperatur. Det bliver ikke nemmere og mere perfekt.

Kældertemperatur og en bedre oplevelse
En slotskælder har en temperatur på 10 til 12 grader, og den er mørk, som det er krævet for vinens hvile. Når vinen er tapet på flaske, så skal den have lov til at udvikle sig langsomt, til det den er, når flasken åbnes og skal nydes. Vinens syre og stoffer udvikler sig til en rund vin, som er blød, harmonisk og meget kraftfuld i aroma og smag, hvis den får lov. Og det styrer du med dette flotte skab – Winemaster 180 fra Caso. Giv dine værdifulde vine den bedste behandling, så giver den dig den bedste oplevelse, når den skal drikkes.

+ Højkvalitets vinopbevaring med kompressorteknologi + To separate temperaturzoner, individuelt indstillelige til Hvid og rødvin (WineSafe kun en temperaturzone) + Lavvibrationsteknologi giver vinen det rolige miljø, det har brug for + Aktiv fan for en meget jævn temperatur pr. Zone + Opbevaringskapacitet til op til 24/38/43/66/126/180 flasker + Isoleringsglas med UV-filter, beskytter mod tab af aroma + Fremragende varmeisolering til energieffektiv drift + Elektronisk justerbar temperatur fra 5 - 22 ° C + Blå faktiske kølezone temperatur LED display + Indvendig belysning på efterspørgsel + Tidløst design med elegant rustfrit stål foran + Dobbeltglasindsats + Ergonomisk dørhåndtag + Kuglelejer understøttede udtrækbakker med træopbevaringsholdere + Rigtig betjening

Mål - 600 x 1860 x 675
vægt - 86,35 kg
Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna