Indlæser...

WineDuett Touch 21 - Caso Vinkøleskab

Varenummer
9329
3.199,00 kr
På lager

Beskrivelse

WineDuett Touch 21 vinkøleskab er suverænt i kvalitet og elegant i stil

WineDuett Touch 21 Vinkøleskab fra Caso er et suverænt og eksklusivt vinkøleskab, som er produceret i et flot design med rustfrit stål look. I skabet er der plads til 21 flasker, og det er inddelt i to temperaturzoner, som betyder, at du både kan bruge skabet som et opbevaringslager – lang tid, og til et decideret nedkølingsskab til serveringstemperatur. Vinkøleskabet har udvendigt display og touchpanel, som gør, at du kan styre temperaturen, uden at åbne skabet.
 
Kvalitet og effektivitet 
WineDuett Touch 21 er aldeles effektivt, og anses som et af markedets bedste skabe, både i forhold til effektivitet og kvalitet, samt sit lave energiforbrug, der svarer til energiklasse C.
Vin skal opbevares på korrekt vis, og det gælder både temperatur og ikke mindst lysstyrke. Vinen skal hvile ved lav temperatur - 10 til 14 grader, og må ikke udsættes for høje temperatursvingninger. Mørke er også klart det bedste for vinen, og derfor er mange skabe, som dette, udstyret med UV filter. Giv din vin de bedste betingelser i et WineDuett Touch 21 fra Caso.

power - 140 watt
Forbrug pr. år - 235 kWh/a
Mål - 345 x 805 x 510
Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna