Indlæser...

Whitley Neill Peach Gin FL 70

Varenummer
682609
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

239,00 kr.

Beskrivelse

Whitley Neill Peach Gin er en eksklusiv og velsmagende gin, der vil glæde enhver gin-elsker. Den er destilleret med omhu og fremstillet med nøje udvalgte ingredienser for at skabe en harmonisk balance mellem den traditionelle gin-smag og den delikate ferskensmag.


Denne gin byder på en forfriskende og frugtig oplevelse, hvor du vil nyde de lækre noter af moden fersken. Den har en blød og behagelig tekstur med en subtil sødme, der er perfekt afstemt for at give en behagelig smagsoplevelse.


Whitley Neill Peach Gin er velegnet til både klassiske gin-cocktails og eksperimenterende drinks. Den kan nydes rent over is, blandes med tonic eller bruges som en base i kreative cocktails. Uanset hvordan du vælger at nyde den, vil den med sin unikke ferskensmag give en ekstra dimension til dine drinks.


Denne flaske indeholder 70 cl af Whitley Neill Peach Gin og er perfekt til at tilføje en frisk og frugtig twist til dine gin-oplevelser. Uanset om du ønsker at forkæle dig selv eller overraske en gin-entusiast, vil denne gin med sin lækre ferskensmag være et oplagt valg.


Oplev den delikate og forfriskende smag af Whitley Neill Peach Gin. Forkæl dine smagsløg med denne unikke gin og nyd en forfriskende og frugtig ginoplevelse.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna