Indlæser...

Whitley Neill Oriental Spiced Gin FL 70

Varenummer
682610
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

239,00 kr.

Beskrivelse

Whitley Neill Oriental Spiced Gin - En Eksotisk Ginoplevelse

Whitley Neill Oriental Spiced Gin er en unik gin, der er inspireret af de aromatiske og krydrede smagsoplevelser fra Orienten. Denne gin er destilleret med omhu og skabt ved hjælp af en blanding af krydderier og botanicals, der giver den sin karakteristiske smagsprofil.

Med Whitley Neill Oriental Spiced Gin får du en kompleks og nuanceret smag. Den har tydelige noter af eksotiske krydderier, der er perfekt afstemt med de klassiske gin-smagsnoter. Dette giver en fortryllende og spændende ginoplevelse, der vil imponere selv den mest kræsne gin-entusiast.

Der er mange måder at nyde Whitley Neill Oriental Spiced Gin på. Du kan servere den klassisk med tonic og et strejf af frisk citrus for at fremhæve dens krydrede karakter. Du kan også eksperimentere med forskellige cocktails og lade dens unikke smag skinne igennem. Uanset hvordan du vælger at nyde den, vil denne gin bringe en eksotisk dimension til dine drinks.

Flasken indeholder 70 cl af Whitley Neill Oriental Spiced Gin, hvilket giver dig rigeligt med gin til at udforske og eksperimentere med forskellige smagskombinationer. Denne gin er perfekt til at tilføje et strejf af Orienten til din hjemmebar eller som en gave til gin-entusiaster, der ønsker at opleve nye og spændende smagsoplevelser.

Oplev den eksotiske og krydrede smag af Whitley Neill Oriental Spiced Gin. Forkæl dine smagsløg med denne fascinerende gin og tag på en sensorisk rejse til Orienten.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna