Indlæser...

Westmark champignondeler, lakeret

Varenummer
673615
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

209,00 kr.

Beskrivelse

Præsenterer Westmark champignondeler, lakeret – et uundværligt redskab til alle, der elsker at tilberede retter med champignon. Denne effektive champignondeler er designet til nemt og præcist at skære champignon i jævne skiver, hvilket sparer tid og sikrer perfekte resultater hver gang.


Westmark champignondeler er lakeret for øget holdbarhed og lang levetid. Bemærk, at maskinopvask anbefales ikke for denne champignondeler, da det kan påvirke lakeringen og produktets levetid. For at holde champignondeleren i optimal stand, anbefales det at vaske den i hånden og tørre den grundigt efter brug.


Uanset om du forbereder en lækker champignonrisotto, svampepizza eller en fyldig svampesuppe, vil Westmark champignondeler, lakeret, gøre dit arbejde i køkkenet hurtigere og mere effektivt.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna