Indlæser...

Wessamat - Blue Line W49L IsterningsmaskIne 46kg

Varenummer
9788
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

28.999,00 kr.

Beskrivelse

Stor isterningsmaskine fra Wessamat

Er er der tale om noget af en Rolls Royce inden for isterningsmaskiner. Man skal blot høre, at maskinen kan producere op til 46 kg is i døgnet og så vil man vide, at der er tale om en af de bedre isterningsmaskiner. I selve beholderen kan maskinen opbevare 15 kg ad gangen, hvilket for de flestes vedkommende vil være tilstrækkeligt. I en bar, er det meget nødvendigt at bruge meget is da det både er noget, som man tager i glassene og som man bruger til at shake drinks med, hvorfor man ender med at bruge rigtig meget is. Og det er klart, at ingen er interesserede i, at man skal stå og mangle is for det kan ende med at give meget skuffede kunder. Denne isterningsmaskine skal nok være god til at give dig de isterninger du har brug for. Maskinen kommer med smarte fødder, som du kan justere således, at højden altid vil passe specifikt til dig.
Dette firma fremstiller tyske isfabrikanter og kombinerer innovation, tradition og pålidelighed. Udover "Wessamat" udviklede den unikke isproduktionsteknologi: såkaldt "bølgeteknologi". Distributionen og afsætningen sker tysk- og europæisk. Dette er et tysk firma, der er tilpasset og sælger pålidelig funktionalitet. Mere end 50 ansatte producerer energibesparende, miljøvenlige og økonomiske ismaskiner.Isproduktion (24h): 46kg Opbevaringskasse (kapacitet): 15kg Bredde: 510mm Dybde: 600mm Højde (uden fødder): 665mm Kølemiddelgas : R404a Materiale: rustfrit stål Strømindgang: 0,48 kW Spænding: 230V / 1 / 50Hz Kondenseringsenhed køling: luft Vandforbrug (med lufttemperatur 10 ° C og vandtemperatur 10 ° C): luftkølet version - 2,7l / h Vægt: 52 kg
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna