Indlæser...

Wessamat - Blue Line W29L IsterningsmaskIne 32kg

Varenummer
9787
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

22.999,00 kr.

Beskrivelse

Isterningsmaskine fra Wessamat med stor kapacitet


Med denne isterningsmaskine skal du ikke være bange for, at dine bargæster pludseligt må leve med drinks uden is. For denne maskine kan producere intet mindre end 32 kg is i døgnet og den har ligeledes en stor kapacitet. Den kan nemlig rumme 15 kg af gangen, hvilket gør den til en af de større isterningsmaskiner på markedet.


Den er lavet af rustfrit stål, hvilket er et hygiejnisk materiale og så kan den justeres i højden ved hjælp af nogle højdejusterende fødder. Med maskinen er de muligt selv at vælge hvor store dine isterninger skal være, hvilket kan være smart da man i mange tilfælde ønsker forskellige isterninger. Dette er et af de mere økonomiske alternativer til de vandkølede systemer for her er der tale om et luftkølet system, hvilket er med til at gøre den mere økonomisk. Distributionen og afsætningen sker tysk- og europæisk. Dette er et tysk firma, der er tilpasset og sælger pålidelig funktionalitet.


ere end 50 ansatte producerer energibesparende, miljøvenlige og økonomiske ismaskiner Isproduktion (24h): 32kg Opbevaringskasse (kapacitet): 15kg Bredde: 510mm Dybde: 600mm Højde (uden fødder): 665mm Kølemiddelgas : R404a Materiale: rustfrit stål Strømindgang: 0,39 kW Spænding: 230V / 1 / 50Hz Kondenserende enhed køling: luft Vandforbrug (med lufttemperatur 10 ° C og vandtemperatur 10 ° C): luftkølet version - 2,9l / h Vægt: 52 kg

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna