Indlæser...

Wessamat - Blue Line W19L IsterningsmaskIne 22kg

Varenummer
9786
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

16.999,00 kr.

Beskrivelse

Hurtigproducerende isterningsmaskine fra Wessamat


En isterningsmaskine bør først og fremmest være hurtig til at producere is og derudover bør den også kunne producere rigtig meget is. Denne isterningsmaskine kan producere op til 22 kg is i døgnet, hvilket er rigtig meget. Kapaciteten, som den har i sig er på hele 7 kg, hvilket er rigtig mange isterninger.


Den er lavet af gode og holdbare materialer, hvilket især indebærer rustfrit stål. Det er muligt at justere maskinen i højden da den bliver leveret med nogle højdejusterbare fødder. Isterningerne, som bliver lavet i denne isterningsmaskine er meget hygiejniske, hvorfor dine kunder ikke skal være bange for at få is. Det er muligt at vælge mellem to forskellige størrelser på isterninger alt efter hvad du er til. Producenten af denne Blue Line W19L maskine er et tysk firma, som er kendt for at lave gode og holdbare maskiner, som folk kan bruge i mange år.


Isproduktion (24h): 22kg Opbevaringskasse (kapacitet): 7kg Bredde: 410mm Dybde: 545mm Højde (uden fødder): 545mm Kølemiddelgas : R404a Materiale: rustfrit stål Strømindgang: 0,30 kW Spænding: 230V / 1 / 50Hz Kondenseringsenhed køling: luft Vandforbrug (med lufttemperatur 10 ° C og vandtemperatur 10 ° C): luftkølet version - 3,3l / h Vægt: 41kg

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna