Indlæser...

Vintage Potatoes, Fox - 40 gr. Truffle and salt

Varenummer
682251
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

13,00 kr.

Beskrivelse

Vintage Potatoes, Fox - 40 gr. Truffle and salt er en eksklusiv gourmet-potetproduktvariant, der tilbyder en forførende og delikat smagsoplevelse. Disse potetflager er lavet af nøje udvalgte kartofler af høj kvalitet og er skåret i tynde skiver, der giver en sprød og lækker tekstur.


Denne variant er krydret med ægte trøffel og salt, der tilføjer en sublim og luksuriøs smag til potetflagerne. Trøffel er kendt for sin intense og komplekse aroma, der giver en unik og forførende smagsoplevelse, mens saltet bidrager til at fremhæve smagen og skabe en perfekt balance.


Vintage Potatoes, Fox - 40 gr. Truffle and salt er ideelle som en sofistikeret og smagfuld snack eller som en eksklusiv tilføjelse til din madlavning. Du kan nyde dem som de er og lade den forførende smag af trøffel forkæle dine smagsløg, eller du kan bruge dem som en eksklusiv topping til salater, pastaretter eller andre gourmetretter.


Disse potetflager er nøje udvalgt og skabt med dedikation for at levere en autentisk og eksklusiv smagsoplevelse. Den kombination af nøje udvalgte kartofler, ægte trøffel og salt giver en fornemmelse af luksus og raffinement.


Uanset om du ønsker at forkæle dig selv med en gourmet-snack eller ønsker at tilføje en fortryllende smag til dine retter, vil Vintage Potatoes, Fox - 40 gr. Truffle and salt imponere med sin knasende konsistens og forførende smag. Lad dig forføre af disse luksuriøse potetflager og nyd en ægte gourmetoplevelse.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna