Indlæser...

Vintage Potatoes, Fox - 40 gr. Tortilla Blue corn

Varenummer
682252
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

14,00 kr.

Beskrivelse

Vintage Potatoes, Fox - 40 gr. Tortilla Blue corn er en unik gourmet-potetproduktvariant, der tilbyder en spændende smagsoplevelse. Disse potetflager er lavet af nøje udvalgte kartofler og er skåret i tynde skiver, der giver en sprød og lækker tekstur.


Denne variant er krydret med blå majs, der tilføjer en ekstra dimension af smag og farve til potetflagerne. Blå majs er kendt for sin naturlige sødme og karakteristiske smag, hvilket giver en interessant twist til denne gourmet-variant.


Vintage Potatoes, Fox - 40 gr. Tortilla Blue corn er ideelle som en unik og velsmagende snack eller som en sjov tilføjelse til din madlavning. Du kan nyde dem som de er, som en spændende erstatning for traditionelle chips, eller du kan bruge dem som en spændende topping til salater, wraps eller mexicanske retter.


Disse potetflager er nøje udvalgt og lavet med fokus på at levere en autentisk smagsoplevelse. Den særlige kombination af kartofler og blå majs giver en fornemmelse af kvalitet og originalitet.


Uanset om du ønsker at forkæle dig selv med en anderledes snack eller ønsker at tilføje et strejf af gourmet til dine retter, vil Vintage Potatoes, Fox - 40 gr. Tortilla Blue corn imponere med sin knasende tekstur og spændende smag. Lad dig forføre af disse gourmet-potetflager og nyd en unik kulinarisk oplevelse.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna