Indlæser...

Vintage Potatoes, Fox - 40 gr. Seasalt

Varenummer
682253
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

14,00 kr.

Beskrivelse

Vintage Potatoes, Fox - 40 gr. Seasalt er et gourmetpotetprodukt, der tilbyder en unik og smagfuld oplevelse. Disse potetflager er lavet af nøje udvalgte kartofler af høj kvalitet og er skåret i tynde skiver, der giver en sprød og delikat tekstur.


Denne variant er krydret med havsalt, der tilføjer en naturlig og forfriskende smag til potetflagerne. Havsaltet komplementerer kartoffelens naturlige sødme og bidrager til en perfekt balance mellem salt og sødme.


Vintage Potatoes, Fox - 40 gr. Seasalt er ideelle som en lækker og unik snack eller som en spændende tilføjelse til din madlavning. Du kan nyde dem som de er, som en sundere alternativ til traditionelle chips, eller du kan bruge dem som en smagfuld topping til salater, supper eller andre retter.


Disse potetflager er skabt med omhu og dedikation for at levere en autentisk smagsoplevelse. Den nøje udvalgte kvalitet og smag af disse kartoffelprodukter giver en fornemmelse af ægthed og tilfredsstillelse.


Uanset om du ønsker at forkæle dig selv med en lækker snack eller ønsker at tilføje et strejf af gourmet til dine retter, vil Vintage Potatoes, Fox - 40 gr. Seasalt imponere med sin knasende konsistens og delikate smag. Lad dig forføre af disse luksuriøse kartoffelprodukter og nyd en ægte gourmetoplevelse.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna