Indlæser...

Vinprop Sølv (4 stk.)

Varenummer
680072
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 36,75 kr. Normalpris 49,00 kr.
Spar 25% (12 kr)

Beskrivelse

Vinprop Sølv (4 stk.)


Beskyt og forlæng friskheden af dine åbnede vine med vores elegante sølvfarvede vinproppe. Denne pakke indeholder 4 vinproppe, der er designet til at passe tæt på flaskens åbning og forhindre luft i at trænge ind.


Vores vinproppe er lavet af holdbart materiale og har en sølvfarvet finish, der tilføjer et sofistikeret og stilfuldt udseende til dine flasker. De er lette at bruge, blot sæt propen fast på flasken og drej den for at skabe en tæt forsegling.


Med vores vinproppe kan du bevare aromaen og smagen af dine vine i længere tid, selv efter åbning. De er ideelle til både hjemmebrug og professionel brug, og sikrer, at du kan nyde din vin med samme kvalitet, som da den blev åbnet.


Forkæl dig selv og dine gæster med vores vinproppe i sølv. Bevar din vin og skab en elegant præsentation af dine åbnede flasker. Gør din vinoplevelse endnu mere fornøjelig og oprethold dens friskhed med disse stilfulde vinproppe.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna