Indlæser...

Vinglas sæt/2 Winchester Ravenhead® 30 cl Ø9x19cm

Varenummer
689113
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

Tilbudspris 69,00 kr. Normalpris 119,00 kr.
Spar 42% (50 kr)

Beskrivelse

Vinglas sæt/2 Winchester Ravenhead® - Vintage elegance til din borddækning

Skab en elegant og sofistikeret borddækning med dette sæt af 2 vinglas fra Winchester Ravenhead®. Inspireret af Gatsby-æraen, har disse vinglas en højtransparent klar glasdesign med lange vertikale linjer og et diamantmønster, der giver et eksklusivt udseende og følelse.

Hvert glas er lavet af mindst 20% genbrugsglas, hvilket gør dem til et miljøvenligt valg. Med en kapacitet på 30 cl er disse vinglas perfekte til at servere dine foretrukne røde eller hvide vine.

Winchester-samlingen inkluderer også champagneglas, hiball-glas og mixer-glas, der alle har det samme elegante design. Skab en sammenhængende og stilfuld borddækning ved at kombinere forskellige glastyper fra Winchester-samlingen.

Uanset om det er til en festlig lejlighed eller en hyggelig middag derhjemme, vil disse vinglas tilføje en touch af vintage elegance til din borddækning.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna