Indlæser...

Vinglas Fortius 37 cl - Libbey 12stk.

Varenummer
9237
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

489,00 kr.

Beskrivelse

Dette vinglas fra Fortius vil sætte kronen på værket når du skal servere en dejlig vin for dine middagsgæster eller til en eftermiddagssnack.

 Det klassiske vinglas er en del af serien LIBBEY og er kendetegnet ved at have en konisk form, hvilket er lig med runde former, som indbyder til vin og dejlige stunder. I glasset kan du både nyde en afkølet hvidvin, en kold mousserende vin og et glas rødvin, alt efter hvilken lejlighed der er tale om. Sikkert er det dog, at glasset vil pynte på et bord uanset hvad.

 Glasset har en højde på 20,2 cm og diameteren er 8,3 cm. Rumfanget af glasset er 37 cl. Vinglassets materiale er klart glas.

 Du finder en lang række andre vinglas i samme serie og hvis du ønsker et bord, der slår benene væk under dine gæster kan du overveje at købe alle glas i serien, således at de passer sammen. 

Højde - 20.2 cm
Diameter - 8.3 cm
Rumfang - 37 cl
Materiale - Glas
Form - Konisk
Farve - Klar


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna