Indlæser...

Vinglas, 47 cl Chef&Sommelier Cabernet Unik

Varenummer
689697
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

169,00 kr.
Vinglas, 47 cl Chef&Sommelier Cabernet Unik er tilgængelig i intervaller af 6

Beskrivelse

Luksuriøst Vinglas fra Chef&Sommelier Cabernet Unik

Dette vinglas fra Chef&Sommelier Cabernet Unik er det perfekte valg til enhver vinelsker. Glasset er lavet af høj kvalitet glas og har en kapacitet på 47 cl. Med en højde på 22 cm og en klar finish, er dette vinglas både elegant og stilfuldt.

Glasset er designet til at fremhæve smagen og aromaen af din yndlingsvin. Den unikke form og størrelse sikrer, at vinen får optimal luftning og frigivelse af aromaer, hvilket forbedrer din vinoplevelse.

Derudover har glasset en knæklinje, der angiver, hvor meget vin der skal hældes i. Ved knæklinjen indeholder glasset 13 cl, hvilket gør det nemt at måle den perfekte mængde vin til din servering.

Uanset om det er til en festlig lejlighed eller en hyggelig aften derhjemme, vil dette vinglas fra Chef&Sommelier Cabernet Unik tilføje en luksuriøs touch til din vinoplevelse.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna