Link til e-mærke kontrol
0 Varer 0,00 DKK Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Hvidvin

Hvidvin

Til en forret eller til en lækker middag så er det altid rigtig godt med en hvidvin. Det er sådan, at man i de fleste lande faktisk er ret traditionelle når det kommer til forskellige typer vin og hvornår man drikker dem. For eksempel er det helt utænkeligt, at man vælger at drikke rødvin til for eksempel forretten og lige så utænkeligt er det, at man vælger at drikke hvidvin til hovedretten. Det skyldes slet og ret, at hvidvin er beregnet til at blive drukket til forretten og sådan vil det formentligt altid være.

Hvidvin til fisk

Normalt så vil man få fisk til forret og her kan det være mange forskellige typer fisk, som man får serveret. En meget udbredt klassiker det er naturligvis laks, som kan komme i mange forskellige varianter. Det kan for eksempel være, at man vælger at servere en lakseroulade, eller alternativt er der nogle, som er mer til gravad laks. Og når det er tilfældet så vil man opleve hvordan det helt perfekte det vil være, at man får hvidvin til denne fisk. For der er en lethed ved fisken, som man ikke finder ved mange andre former for mad og det er netop denne lethed, som skal afstemmes godt med den vin man vælger. Og uanset hvor meget eller lidt man ved om vin og mad, så vil man altid synes, at det giver bedst mening at vælge at drikke hvidvin til de lettere retter, så som fisk. Det gør også, at man starter lidt let ud i forhold til alkohol fordi, at det altid er sådan, at hvidvin bare er det, som er lettest og det, som er mindst tungt. Og når man så går videre til andre retter, og måske de tungere kødretter så giver det meget god mening at begynde på rødvin i stedet for.
 
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Noget af det man også kan gøre det er, at man kan nyde et dejligt koldt glas hvidvin hvis man er på bar. I dette land er det et meget normalt koncept at tage på fredagsbar og sammen med kollegaer eller studiekammerater nyde, at der nu er weekend og at ugen er forbi. Det kan man gøre ved, at man tager på en bar, som ligger tæt på arbejdspladsen og her er det som om, at det normalt ligger i luften, at man skal over og drikke øl. Og det vil da formentligt også være sådan, at de fleste, som kommer til den pågældende fredagsbar også vil vælge at kaste sig over netop øl når den står på fredagsbar. Men hvis man ikke er så meget til denne gyldne, og ellers meget populære drik, så kan man vælge at købe hvidvin i stedet. For det gode ved sådanne steder, uanset om det er en bar, en café eller en restaurant så vil man opleve, at man altid kan få et glas hvidvin fordi, at det er meget normalt, at hvis ikke man kan lide øl, så kan man for det meste godt lide hvidvin og det er da også en af grundene til, at man stort set også kan få hvidvin.

Et glas hvidvin i varmen

Når vejret er rigtig varmt og solen den brænder i kinderne har man brug for noget, som kan køle en lidt af og her kan man blandt andet vælge at drikke en dejlig afkølet hvidvin. For denne drikkevare er dejlig når man skal få kroppens temperatur mere i balance. Her på Barlife kan man købe mange forskellige typer hvidvin, så man kan vælge lige præcis den man bedst kan lide, så kan man tage den på køl og når vejret er til det så kan man tage den med og for eksempel sidde i en have eller et andet sted og nyde den der. Man kan dog også gøre noget andet, nemlig at sidde på en café og nyde den og det kan man blandt andet gøre med en vinkøler, for det er klart, at man ikke er interesseret i, at det kun er det første glas hvidvin, som rent faktisk er køligt hvis resten af flasken er lunken. Men her kan man blive reddet af en vinkøler, som vil holde din hvidvin kølig resten af dagen således, at du på intet tidspunkt skal bekymre dig for at drikke hvidvin, som ikke længere er koldt.