Indlæser...

Vin sæt trææskee - 5 stk

Varenummer
9685
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

299,00 kr.

Beskrivelse

Komplet vinsæt med alt hvad du har brug for

Dette vinsæt indeholder meget af det tilbehør du får brug for når du skal servere vin. Du finder både en skruetrækker, som har en længde på 13 cm og et godt og solidt håndtag. Materialet, som er brugt er rustfrit stål. Spiralen har en diameter på omkring 3 mm. Derudover kan du også finde et termometer i pakken, som også er en god ting når du har med vin at gøre. Termometeret kan måle fra 0 til 40 grader, hvilket er nok til et behov når det kommer til vin. Det er nemt at håndtere og bruge termometeret. Du placerer blot termometeret i vinen og så måler du vinens temperatur. Med dette vinsæt får du også en hældetud, som du kan sætte på vinflaskens åbning. Den gør, at du ikke drypper på dug eller på bordet når du skænker vinen. Den har en indre diameter på 3 cm, og er god til at forhindre uønskede vinpletter. Du finder også en genstand, som du kan placere i vinflaskens åbning, som gør, at du kan hælde på en god måde. Der er gummi på den således, at den sidder godt fast i flaskens åbning.
 
Denne trækiste indeholder: - 1 termometer - 1 dråbefanger - 1 korketrekker - 1 pourer - 1 flaskepropper
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna