Indlæser...

Vin sæt trææskee - 5 stk

Varenummer
9685
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

299,00 kr.

Beskrivelse

Komplet Vinsæt i Rustfrit Stål - Alt Hvad Du Behøver til Vinservering

Dette vinsæt er det ultimative tilbehør til enhver vinelsker. Med en trækiste i rustfrit stål får du alt, hvad du har brug for til at servere vin på en elegant og professionel måde.

I dette vinsæt finder du en korketrekker, som er uundværlig, når det kommer til at åbne vinflasker. Den har en længde på 13 cm og et solidt håndtag, der gør det nemt at åbne flaskerne uden besvær. Korketrekkeren er lavet af rustfrit stål, hvilket sikrer holdbarhed og lang levetid.

Derudover indeholder vinsættet også et termometer, der kan måle vinens temperatur fra 0 til 40 grader. Dette er vigtigt for at sikre, at vinen serveres ved den optimale temperatur. Termometeret er nemt at bruge - du placerer det blot i vinen og aflæser temperaturen.

En hældetud er også inkluderet i vinsættet, som forhindrer dryp og vinpletter, når du skænker vinen. Hældetuden har en indre diameter på 3 cm og passer perfekt på vinflaskens åbning. Derudover er der en genstand med gummi, som kan placeres i vinflaskens åbning for at sikre en jævn og kontrolleret hældning.

Med dette vinsæt får du også en dråbefanger, der kan sættes på vinflaskens hals for at forhindre dryp og spild. Og endelig er der en flaskeprop, der kan bruges til at forsegle åbnede vinflasker og bevare vinen frisk.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna