Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Vinkøleskab - Vin & Øl tilbehør
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Vinkøleskab

Vinkøleskab

Er du noget af en kender når det kommer til lækre vine og andre former for lækre væsker, så vil du uden tvivl enten allerede have anskaffet dit et vinkøleskab eller også vil du være i overvejelser om hvilket et du skal vælge.

 

Med et vinkøleskab er temperaturen altid god

Ønsker man at drikke vin helt som den skal drikkes så er det nødvendigt, at man anskaffer sig et vinkøleskab for at man kan være sikker på, at de lækre vine, som man har holder præcis den temperatur som de bør have. Det smarte ved et vinkøleskab er, at du altid kan regulere den temperatur, som du ønsker, at der skal være i det pågældende vinkøleskab. Det vil sige, at hvis du den ene uge har én form for vin og den næste uge har en anden form for vin, så kan du altid blot ændre på temperaturen, således, at du får den bedste temperatur, som du kan forestille dig. For en rigtig kender ved, at en temperatur betyder rigtig meget for nogle drikkevarer, og her gælder det især for de lækre vine. Og med et vinkøleskab er du helt ude over det problem, at du konstant skal tænke over, hvor du placerer dine vine henne da du selvfølgelig ønsker at give dine vine de bedste betingelser for at få helt den rigtige smag som du ønsker at få frem i dem. For du kan simpelthen bare vælge at lægge dem ind i et vinkøleskab, regulere lidt på termostaten og så kan du snart nyde dine vine præcis som de bør nydes. Hvis du er så stor en elsker af denne væske, så kan du også gøre noget endnu smartere og simpelthen anskaffe dig ikke bar ét vinkøleskab, men hele to stk., da du på den måde kan have forskellige vine på køl. Det kan være, at du har købt forskellige vine, som grundet deres forskellige beskaffenhed kræver forskellige temperaturer. Noget af det du i sådan et tilfælde kan gøre er, at drikke den ene slags først og når du så har drukket alle flaskerne af denne type kan du skifte ud og placere de andre vine i et vinkøleskab og dernæst regulere temperaturen. 

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side

Et, to vinkøleskab til kenderen

Noget smart, som du kan gøre er at købe to vinkøleskabe, som har forskellig temperatur og så kan du vælge hver gang du skal nyde et glas, helt nøjagtigt hvilken type vin du ønsker den pågældende aften. Og så kan du ellers bare fylde dit vinglass, og hvis du har vigtigt besøg kan du endda fylde to vinglas og på den måde servere et lækkert glas for en, du har kær. For det er sådan, at hvis du har så god vin at servere så er der stor sandsynlighed for, at du nok skal få en date i hus, da folk generelt er vilde med folk, som både ved meget om den gyldne drue, og som desuden har et stort udvalg af forskellige slags druer, alle sammen til forskellige lejligheder.

Hele to zoner i et vinkøleskab

Nogle vælger at købe to vinkøleskabe hvis de har forskellige slags vine, som de skal have på køl, men det er ikke altid nødvendigt. For når det gælder et godt vinkøleskab vil det for det meste være sådan, at du faktisk kan vælge to forskellige temperaturzoner i ét og samme køleskab. Det vil sige, at i samme køleskab kan du have to forskellige temperaturer, en temperatur øverst og en helt anden temperatur nederst. På den måde vil du have større udvalg når du står og skal servere en bestemt flaske til en bestemt person eller til nogle bestemte personer.