Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Vinkøler - eksklusive vinkølere i bedste kvalitet hos Barlife.dk
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Vinkøler

Vinkøler i rustfri stål eller plast

Hvis en vin skal køles ned er det bare med at få skaffet sig en vinkøler, som netop opfylder dette.
Når vinen skal køles
Der findes mange forskellige vin, og hvorvidt de skal køles ned er ligeledes meget forskelligt og kommer helt an på hvilken slags vin, der er tale om. Hvis du for eksempel har åbnet en rødvin ved hjælp af en måske ny proptrækker, så vil kun de færreste vælge at placere denne vin i en vinkøler, hvilket skyldes, at rødvin, for de fleste, er en vin, som skal nydes lunken. Dog vil du mere sydligere på kontinentet finde folk, som nyder at drikke deres rødvin kold. Disse mennesker vil formentligt bede om en vinkøler, hvis de er på en restaurant eller en bar og skal sidde og nyde et glas dejlig rødvin. Det, at de kan lide vinen kold har formentligt noget med temperaturen at gøre fordi, at det simpelthen hænger sådan sammen, at der ofte er varmt i de sydligere egne af kontinentet, hvilket gør, at man ønsker at indtage kølede ting. Derfor bliver der solgt flere vinkølere nede sydpå.
En vinkøler til en særlig lejlighed
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Uanset hvad der sker kan man altid finde noget, der retfærdiggør, at man kan komme til at nyde et glas mousserende vin. Hvis man har tabt noget har man brug for at drikke lækre bobler og hvis man har vundet noget, så har man slet og ret lyst. Dermed er der ingen situationer, som ikke bliver en smule bedre ved at man man lige tager et glas eller en flaske mousserende vin. Når der skal nydes mousserende vin ønsker man, at denne vin skal være afkølet og helst ret kold. Dette er flasken altid inden den bliver serveret da den formentligt har stået i køleskab i lang tid inden den bliver serveret. Men i det øjeblik, at flasken rammer bordet og bliver serveret i de champagneglas, som den venlige tjener har placeret på bordet, vil man opleve, at temperaturen løbende vil stige, hvilket ikke ligefrem gør denne, ellers lækre, vin, bedre. Dermed har man brug for en vinkøler. For en vinkøler vil gøre, at den mousserende vin fortsætter med at have lige præcis den temperatur, som den bør have. Når tjeneren kommer med en vinkøler til et bord, vil vedkommende aldrig blot komme med den pågældende vinkøler. For det er nødvendigt, at man hælder en lang række isterninger i denne vinkøler før, at den vil nedkøle noget som helst. Men man hælder simpelthen bare en masse isterninger i vinkøleren og så kan man sørge for, at den mousserende vin eller champagne vil holde sig lige præcis så kølig, som den bør være.

Et bredt udvalg af vinkølere

Hos Barlife har vi mange vinkølere i forskellige størrelser og i forskellige afskygninger. Dette har vi fordi, at vi oplever, at der er mange, som har et behov for at købe en vinkøler til deres restauration eller til andre formål, som kræver kold vin. Hos Barlife kan du blandt andet finde en luksus vinkøler. Den er både luksusagtig fordi, at den ser toplækker ud da den har en elegant fod, som får den til at se pæn ud. Desuden har den en stor holder. Det vil sige, at selve den vinkøler man køber, er så stor, at man faktisk kan have mange vinflasker heri, og det er jo også ret luksusagtigt. Især er det luksus, hvis samtlige af disse flasker er rigtig champagne. Hvis det skal være endnu mere luksus kan du købe en endnu større vinkøler, som du også kan finde på Barlife. Denne vinkøler har plads til omkring 10 flasker, hvilket må siges at være meget. Dette kan blandt andet bruges til pynt, hvis du har et sted, som skal se lækkert ud ved hjælp af nogle flasker, som ser indbydende ud. For der er ikke noget, som en lækker hvidvin eller nogle flasker mousserende vin, som gør, at sådan en vinkøler, og dermed hele baren, ser meget indbydende ud.

Når kun en diamant er godt nok

At have en stor vinkøler er en luksus i sig selv, men at have en vinkøler, som har form som en diamant, det må siges at lugte langt væk af lækker luksus. Hos Barlife kan du finde en vinkøler i akryl, som har et mønster, som får tankerne ledt hen på diamanter grundet det gennemsigtige akryl og de firkantede mønstre på selve vinkøleren. Hos os kan du også finde et kæmpestort cocktailglas, som er beregnet til at blive brugt som vinkøler. I denne gigantiske vinkøler kan du have flere flasker, som kan se dekorativt ud når de står der blandt is og andet pynt, som du mener vil få din bar eller restauration til at se godt ud. Hvis det skal være mere enkelt kan vi hos Barlife også tilbyde en vinkøler lavet i marmor.