Dansk E-mærket webshop - over 4000 produkter til private og Erhverv 

Vinkarafler i lækre og spændende designs - se vores udvalg
0 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Vinkaraffel

Flot udvalg af Vinkaraffeler

Den klassiske vinkaraffel har de seneste år fået noget af et comeback. Der har været nogle årtier, hvor det ikke ligefrem var så in at have en vinaraffel, men det har ændret sig nu. For nu er det faktisk ret moderne at have en karaffel, og der er mange, som går meget op i bolig og interiør, som mener, at det for øjeblikket er det helt hotte.
En vinkaraffel pynter altid
Og der er god grund til, at den specielle og lågløse flaske er blevet så in, for den har mange anvendelsesmuligheder. Blandt andet kan den naturligvis bruges til det mest åbenlyse, som er at servere vand eller andre væsker. Også rødvin kan den servere, eller sangria, hvis du ønsker at gøre lidt ud af rødvinen og hvis det for eksempel er en lidt varm dag. Hvis du har en buket blomster er det også oplagt at bruge en vinkaraffel til en vase. For formen den har er ofte karakteriseret ved at være meget åben for toppen, hvilket gør det nemt for en buket blomster at stå der i vinkaraflen. 


Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side

En vinkaraffel til ethvert humør

På Barlife kan du finde en vinkaraffel, som passer til lige præcis det humør du er i. For du kan nemlig finde en vinkaraffel i mange forskellige farver. Du kan både finde den røde, den lilla og den gule vinkaraffel, som er meget forskellige, men som har den samme form. På Barlife kan man også finde mange andre kander og karafler, som kan bruges til mange af de samme formål, og som alle er flotte på hver deres måde.