Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Vinkaraffel - stort udvalg af karafler i lækre og spændende designs
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Vinkaraffel

Den klassiske vinkaraffel har de seneste år fået noget af et comeback. Der har været nogle årtier, hvor det ikke ligefrem var så in at have en vinaraffel, men det har ændret sig nu. For nu er det faktisk ret moderne at have en karaffel, og der er mange, som går meget op i bolig og interiør, som mener, at det for øjeblikket er det helt hotte.

Og der er god grund til, at den specielle og lågløse flaske er blevet så in, for den har mange anvendelsesmuligheder. Blandt andet kan den naturligvis bruges til det mest åbenlyse, som er at servere vand eller andre væsker. Også rødvin kan den servere, eller sangria, hvis du ønsker at gøre lidt ud af rødvinen og hvis det for eksempel er en lidt varm dag.

Hvis du har en buket blomster er det også oplagt at bruge en karaffel til en vase. For formen den har er ofte karakteriseret ved at være meget åben for toppen, hvilket gør det nemt for en buket blomster at stå der i karaflen. 

Læs mere ↓

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side

En karaffel til enhver anledning

På Barlife kan du finde en vinkaraffel, som passer til lige præcis det humør du er i. For du kan nemlig finde en vinkarafler i mange forskellige farver. Du kan både finde den røde, den lilla og den gule karaffel, som er meget forskellige, men som har den samme form. På Barlife kan man også finde mange andre kander og karafler, som kan bruges til mange af de samme formål, og som alle er flotte på hver deres måde.