Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Serveringsbakker og tjenerbakker i mange størrelser i den bedste kvalitet
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Serveringsbakke

Serveringsbakker til din bar eller restaurant 

Har du noget, som du skal servere, er det meget muligt, at du vil få brug for nogle serveringsbakker til at servere det med. 

Hvis du skal servere shots

På en rigtig, moderne bar vil man altid skulle servere shots, hvis der bliver holdt fest. De seneste årtier er shots blevet så populært, at det er det, som alle drikker. Hvis man arbejder på en bar eller et andet sted, hvor man serverer shots, så vil man ofte stå i en situation hvor serveringsbakker til netop shots er en ting man vil sætte pris på. For hvis man arbejder et sted, hvor man skal gå fra baren og ned til et bord for at servere shots så er der stor sandsynlighed for, at nogle af de gyldne dråber vil gå tabt på vejen når man skubber og maser sig forbi de mange festlige mennesker, som alle er i godt humør og ikke nødvendigvis kan styre alle deres store armbevægelser. Til dette formål vil man formentligt sætte pris på serveringsbakker, som kan findes med huller i. I disse huller placerer man shotglas efter man har serveret de pågældende shots. Og så kan man ubesværet gå ned med dem, for selv et voldsomt ryk vil ikke gøre, at det pågældende shot vælter. Dette er også smart hvis man serverer shots til gæster, som selv går ned med disse shots til det bord, hvor de sidder. For disse smarte serveringsbakker, som er specielt udviklet til disse situationer gør nemlig, at selv de gæster med den allerhøjeste promille i blodet sagtens kan gå ned til deres bord med deres tolv fiskeshots uden at spilde en dråbe.

 

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side

Med lækre tapas skal der en bakke til

Hvis du derhjemme, på en bar, en café eller en anden form for restauration skal nyde nogle lækre tapas, eller nogle småretter af et eller andet, vil serveringsbakker være en essentiel del af de ting du har brug for. At servere lidt oliven, lidt pølse, lidt kød, lidt ost og lidt chili vil kræve, at du har et sted, som du kan placere alle disse lækkerier på en måde, så det ser delikat ud. Hos Barlife kan vi tilbyde en lang række serveringsbakker, som du kan bruge til dette formål og som vi se godt ud på bordet når det er serveret. Hos Barlife kan du finde serveringsbakker, som kan bruges til tapas, som er lavet af træ og disse serveringsbakker minder næsten om et bræt og ser meget naturligt ud hvilket netop også er yderst moderne. Du kan også købe serveringsbakker, hvor der er udskæringer til tre skåle. Hvis du køber disse serveringsbakker så vil du kunne servere lækker mad i disse skåle. Du kan servere alt fra små nøddesnacks til slik og isdesserter. Du kan også bruge en af de flotte serveringsbakker i træ til at servere lækkert, nybagt brød med smør ved siden af. Dette er altid et hit, og hvis det kommer på en smuk serveringsbakke vil det være endnu mere populært. 


I restauranten

Når der skal serveres mad og drikkevarer på en rigtig restaurant kan tjeneren naturligvis ikke have det hele i hænderne. Derfor er det nødvendigt at købe serveringsbakker til formålet således, at tjenerne i restauranten ikke behøver at komme gående mange gange for at komme med glas og alle de andre ting, som skal hen på bordet. Hos Barlife kan du finde nogle bakker, som er helt perfekte til at bruge i restauranten. Grunden til, at de er så velegnede er, at de er skridsikre. Det vil sige, at tingene ikke glider rundt på bakken når tjeneren serverer dem. Hvis ikke man har en skridsikker serveringsbakke kan man hurtigt føle, at sodavand, glas og andre ting og sager på serveringsbakken skøjter rundt. Men med disse skridsikre serveringsbakker er man sikret, at dette ikke sker. Disse skridsikre serveringsbakker kan du finde i to størrelser på Barlife hjemmesiden. Du kan både finde en version, som måler 28 cm og en anden version, som måler 36 cm. Hvis du allerede har nogle serveringsbakker, som du faktisk er glade for, kan det dog være, at det har irriteret dig, at de ikke er skridsikre. Det kan du sagtens gøre noget ved uden, at du behøver at købe nogle helt nye bakker. Du kan nemlig sagtens bruge dem du allerede har, men det eneste du skal gøre er, at købe nogle indlæg til dem. Sådanne indlæg kan du finde hos Barlife.

Vodka kræver også servering

På Barlife finder du en serveringsbakke, som er et helt sæt, som består af forskellige ting. I dette vodka sæt får du nemlig ikke kun en serveringsbakke med i prisen, du får også nogle glas og en holder til din vodka. Så hvis du er noget af en vodkadrikker så vil du uden tvivl kunne lide dette vodka sæt, som kan gøre din gode vodka endnu bedre.