Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Proptrækker - kvalitetsproptrækkere i lækkert design
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Proptrækker

Stort udvalg af Proptrækker
 
Har du en restauration, hvor du serverer vin, er det vigtigt at overveje hvilken slags proptrækker du har behov for til denne restauration.
 
En proptrækker er essentiel
Der er ingen, som serverer vin, som kan undvære en proptrækker, hvilket skyldes, at alle gode vinflasker har en korkprop, som man kun kan fjerne ved hjælp af en proptrækker. Det kan dog ske, at der er nogle restaurationer, som vælger at servere vin som har skruelåg. Dette er en tradition, som de rigtige vinkendere naturligvis ikke ligefrem finder så god, men det er jo op til den enkelte restauration, hvilke former for vin de ønsker at sælge. Uanset om man primært sælger vin med skruelåg, er det dog vores erfaring, at der altid sniger sig en enkelt eller et par flasker ind, som ikke har skruelåg, og her er der absolut intet alternativ til den klassiske proptrækker, som man derfor altid bør have.
 
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
pr. side
Hvis det er tjeneren, der åbner På restaurationer, som både kan være restauranter og barer, så er det ofte tjenerne, som kommer hen til kunden og spørger om de vil have vin. På nogle steder har man sågar en somalier, som ved meget om vin og som derfor kan give den bedste beskrivelse, som man overhovedet kan forestille sig. Hvis så gæsterne bestemmer sig for at bestille vin, kommer tjeneren tilbage med de vinglas, som passer til den pågældende lejlighed. Men at få vinglas på bordet gør jo ikke, at der automatisk kommer vin i dem, for dette er også noget, som tjeneren skal gøre. Og uden at vinflasken bliver åbnet kommer der heller ikke meget vin i glassene. Den klassiske proptrækker, som en tjener normalt bruger, er på sin vis en proptrækker, som virker lidt gammeldags, da den ikke kan noget særligt. Den er karakteriseret ved, at den fylder meget lidt og har en forholdsvis simpel mekanisme. Man slår den ud, lidt ligesom hvis der var tale om en springkniv. Dernæst finder man den lille kniv, som kan skære papiret væk, så kork kommer til syne. Dernæst skal man finde den spiral, som man drejer ned i korkproppen. Og så er det sidste trin i åbningsprocessen, at man skal have udfoldet de ’ben’, som der er på proptrækkeren og de skal så stå i spænd mod selve flasken. Dernæst hiver man og snart vil et tilfredsstillende ’blob’ kunne høres og nu er du klar til at hælde vinen op i glassene. Denne proces tager for en erfaren tjener under et minut, og især hvis tjeneren har en proptrækker, som vedkommende er vant til at bruge vil man opleve, at en sådan flaske vin kan åbnes på få sekunder. Dette er også noget, som gæster, der kommer til en god restauration regner med, at en tjener kan, hvorfor det er vigtigt, at give sine tjenere en proptrækker når de starter så de kan komme i gang med at øve sig.

Hvis det skal gå hurtigt

I mange tilfælde skal man åbne utroligt mange vinflasker på en gang og så kan det tage lang tid hvis man skal bruge den samme proptrækker, som en tjener gør. For selvom denne åbning kan tage under et minut, så er det for lang tid, hvis man står og skal åbne flere hundrede flasker vin. Det kan være, at man er et sted, hvor der skal holdes en reception af en eller anden slags og så skal det bare gå hurtigt og al den vin, som står i flaskerne skal hurtigt i nogle glas. Til dette formål er det man har brug for højst sandsynligt en bordmonteret proptrækker. For sådan en proptrækker adskiller sig fra en almindelig mere ’manuel’ proptrækker ved at kræve meget lidt kraft og ved at være yderst hurtig. Faktisk skal du ikke bruge mere end et par sekunder på at åbne en flaske vin og det må siges at være meget lidt. Hos Barlife kan vi tilbyde dig en bordmonteret proptrækker med et lækkert trægreb, som du hurtigt får svunget ned således, at vinflaskerne de flyver fra højre til venstre i snart lukket, og snart åbnet stand.

Få et helt sæt til vinen

På Barlife kan du faktisk få flere sæt, som du kan bruge til forskellige ting, som har med åbning og drikning af vin at gøre. I sådan et sæt finder du naturligvis en proptrækker, hvilket uden tvivl er den genstand fra et sæt, som du kommer til at bruge allermest da dette er den mest essentielle del af sådan en pakke. I et sæt vil du, udover en proptrækker, også finde en prop til vinen. Således kan du sagtens drikke resten af en vinflaske en anden dag, hvis du samme dag ikke får drukket hele vinen, hvilket jo naturligvis ofte sker. Også en vinskænker kan du finde i sådan et sæt, som du sætter på vinflaskens åbning og som gør, at de dyrebare dråber ikke bliver spildt på dugen.