Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Oplukker - Billige oplukkere til baren eller hjemmet
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Oplukker

Oplukker til vin og øl

Har du noget du skal have oplukket i din bar, restaurant eller derhjemme så er det med at få skaffet en oplukker, som til dit held, kan findes i mange forskellige varianter.
 Luk øllen op
En oplukker, som mange har, både hvis man har virksomhed og hvis man er helt privat, det er en oplukker til øl. For der er så mange, som kan lide øl, hvorfor lige netop denne oplukker er meget populær. Dette skyldes også, at en flaske øl simpelthen ikke kan åbnes på nogen anden måde end med en oplukker, der er lavet til formålet. Der er nogle som godt kan forsøge sig med lighter, gaffel og andet værktøj, men en rigtig oplukker er og bliver det bedste værktøj til dette. Når så du har fået lukket en øl op kan du hælde den gyldne væske i en lækkert ølglas, som du også kan finde mange varianter af hos Barlife. 


Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side

Når en vin skal åbnes

At åbne en vin er også noget, som kommer til at kræve en oplukker før det er muligt at få den åbnet. På Barlife kan du finde lige den oplukker du mener vil passe bedst til dig og dit behov. Dette skyldes, at vi har et utroligt stort udvalg af forskellige oplukkere, som opfylder forskellige behov. Her kan du både finde en manuel oplukker, som kræver, at du selv arbejder for sagerne. Desuden kan du finde en helt automatisk oplukker, som rent faktisk kræver meget lidt af din kunnen i forhold til at kunne håndtere vinflasker.