Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Isspande i mange varianter og designs - helt perfekt til baren
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Isspand

Isspand til isterninger 

Det er faktisk svært at finde en drink eller en cocktail, som ikke tager sig bedst ud med et par, eller i nogle tilfælde mange isterninger. Og hvis man skal have isterninger i cocktailglassene derhjemme så er det med at få fat i en isspand.
Med en isspand holder drikke sig kolde
Hvis man får serveret en drink, som der skal være is i, er den naturligvis aldrig lige så god hvis den går hen og bliver varm. Derfor er det godt at kunne tage lidt is fra en isspand, hvis man pludseligt skulle føle, at ens drink er lidt lunken i det. Der er ikke noget bedre end at mærke den rare kulde fra isterningerne i en drink. Og desuden gør denne kulde også, at man ikke kan smage den stærke alkohol i så høj grad. Og hvis ikke det var for en isspand er det slet ikke sikkert, at dette ville være muligt.
Et meget varieret udvalg kan vi tilbyde
Hos Barlife kan vi med stolthed tilbyde et meget varieret udvalg, og netop på grund af vores store udvalg kan vi garantere, at der er noget for enhver smag. Uanset om du er til en isspand med krokodillemønster, med låg, i glas eller i kork så skal du nok finde noget, der vil falde i din smag. Også en isspand, som næsten er formet som en diamant kan du finde hos os, hvilket de luksuriøse typer holder af.
Ølspand. Når gæsterne kommer og ser mange øl, så vil de automatisk komme i festhumør, det ved enhver, som har holdt fest. Så at sætte en ølspand frem som det første vil få alle i det helt rigtige humør. 

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
pr. side

Med en ølspand kan festen gå i gang

Hvis du ønsker at dine gæster skal have en god fest kan du sørge for, at de hele aftenen udelukkende kommer til at nyde kolde øl i deres ølglas, og det kan du gøre ved at købe en ølspand. En ølspand er nemlig beregnet til, at du placerer nogle øl heri, og ofte kan du have op til tyve øl i én ølspand. Udover, at det ser festligt ud og at folk vil få lyst til at drikke øl, så er der også en anden fordel. For i sådan en ølspand kan du nemlig hælde en masse is, som du lige hurtigt har taget med en isske, og så kan disse øl holde sig kolde hele aftenen. Det kan være, at du en enkelt gang skal skifte is, men hvis du har folk, er serverer kan de lynhurtigt for fjernet vandet fra ølspanden for at at få hældt nogle flere isterninger i.

Overvej et kar

En type ølkar, som vi har mange af hos Barlife er den såkaldte serveringsspand. Denne form for ølspand fungerer på den måde, at den faktisk ligner en helt almindelig spand i metalmateriale. Spanden kan fås i forskellige farver, så du kan vælge den ølspand, som passer bedst til de øl, som du har tænkt dig at servere.