Dansk E-mærket webshop - over 4000 produkter til private og Erhverv 

Champagnekøler - Elegante champagnekølere i bedste kvalitet
0 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Champagnekøler

Champagnekøler - stort udvalg 

Hvis man ønsker at nyde champagne i et smukt champagneglas, så skal dette glas champagne naturligvis være lige præcist så afkølet, at man får den helt rigtige smag frem fra denne lækre, boblende, mousserende vin. Og til dette formål er en champagnekøler et oplagt køb, og hos Barlife kan du finde mange forskellige champagnekølere.

Skal det være mousserende, skal det være koldt

Hvis du har tænkt dig at nyde et glas mousserende vin, eller måske vil byde andre på et glas mousserende vin, så går den ikke, at dette glas med de lækre bobler er varmt. Derfor har du brug for en champagnekøler. Hvis du drikker en hel flaske champagne med det samme er dette dog ikke et behov du vil have, da du i så fald vil drikke frem til den sidste dråbe og champagnen vil stadig være kold, med mindre du er i ørken eller et andet sted, hvor der er meget voldsom varme. Hvis du derimod sidder og nyder et glas champagne eller en anden form for mousserende vin, så vil du meget sjældent drikke en flaske så hurtigt, at den forbliver kold. Og det er netop i disse øjeblikke, at du har brug for en champagnekøler, som kan sørge for, at din champagne ikke bliver kold. Hvis du er ude på en restaurant eller på en fin vinbar, så beder du blot tjeneren om at komme med en champagnekøler og du vil øjeblikkeligt få sådan en køler. Tjeneren vil med det samme gå ud bagved og finder en isske frem således, at vedkommende kan skovle godt med is op i den champagnekøler, som vedkommende dernæst kommer ud med til jer. Det er vigtigt, at en champagnekøler er fyldt helt med is, da is, som bekendt, smelter. Især hvis der er tale om en varm sommerdag er det bare med at tage godt med is i champagnekøleren, så isen ikke smelter med det samme.
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
pr. side
 1. Champagnekøler

  Bollatvin / Champagne Cooler Hammered Finish

  Nyd et dejligt glas champagne en skøn sommerdag med gode venner og familie.

   Det sætter danskerne mere og mere pris på, vi nyder champagne som aldrig før. Champagne er naturligvis bedst når den er dejlig kølig, og med denne flotte champagnekøler kan du nemt sikre, at du serverer champagne som er perfekt. Ikke nok med at champagnen vil have en perfekt temperatur, det ser også super flot ud, når denne champagnekøler er fyldt med is og champagne, det vil uden tvivl imponere dine gæster, så køb denne elegante champagnekøler allerede i dag.
   
  • Materiale: Rustfrit stål 
  • Hammered effekt finnish
  Dimensioner:
  • Højde: 220mm 
  • Diameter: 330mm 
  • Vægt: 1,3 kg 
  • Volume: 9litres
  Vis detaljer
  571,00 DKK
  Prisgaranti

 2. Champagnebowle, klar H: 21 cm.

  Champagnebowle, klar H: 21 cm.

  Champagnebowle

  Skal du overraske din date i aften eller venter du fornemt besøg, hvor champagnen er uundværlig? Så fuldend stilen med denne fantastisk flotte champagnebowle. Champagnebowlen er dit redskab til at holde champagnen frisk og kold, samt være med til at bidrage til smukke omgivelser. Ud over at være en pæn genstand til en fornem begivenhed, er den også praktisk. Fyld bowlen med is og placer champagneflasken heri, så holdes flasken kold indtil du skal drikke den. Hvorfor gå på kompromis, når du skal poppe champagnen? Den flotte champagnebowle hjælper med til at fuldende aften. Champagnebowlen er også velegnet til professionelt brug, når du skal servere en iskold flaske champagne til dine kunder. De vil elske det! Da champagnebowlen er af plastik, gør det den nem at rengøre. Specifikationer - Farve: klar / gennemsigtig - Materiale: plastik - Mål: B: 27 cm. * D: 20 cm. * H: 21 cm.
  Vis detaljer
  269,00 DKK
  Prisgaranti

 3. Champagnebowle, klar H: 25,5 cm.

  Champagnebowle, klar H: 25,5 cm.

  Champagnebowle

  Hvad er bedre en god flaske iskold champagne? Flere flasker iskold champagne! Med denne smukke champagnebowle er det muligt at holde ikke bare én, men flere flasker champagner kolde. Fuldend den fornemme servering med en stilren og smuk champagnebowle. Fyld den med is og den vil holde de gyldne dråber kolde, til når champagnen skal poppes. Hvorfor gå på kompromis? Uanset om champagnen skal serveres til gæster i din professionelle bar, til nytårsaften i privaten eller som overraskelse til din date – så fuldend oplevelsen med denne smukke champagnebowle. Dine gæster vil elske det! Bowlen er tilmed nem at rengøre efter brug, da den er af plastik og uden en masse unødige detaljer. Det stilrene design, gør det nemt for dig. Specifikationer - Farve: klar / gennemsigtig - Materiale: plastik - Mål: B: 35 cm. * D: 26 cm. * H: 25,5 cm.
  Vis detaljer
  399,00 DKK
  Prisgaranti

 4. Leaf Akryl vinkøler 8.5ltr

  Leaf Akryl vinkøler 8.5ltr

  Smuk akryl vinkøler

  Her har du endelig en vinkøler, som gør lige præcis det, som den bør, nemlig at holde dine vine, som skal være kolde, kølige. Uanset om du har en mousserende vin, en champagne, en rosé eller en hvidvin vil denne vinkøler i akryl holde flasken kold. Og ikke nok med, at denne vinkøler i akryl er god til at holde din vin kølig, så er den også smuk. Vinkøleren har nemlig et lidt utraditionelt mønster, eller nærmere form, som er lige som et blad, hvilket gør den rigtig smuk og dekorativ.
  Mål:
  • Højde: 230mm 
  • Bredde: 330mm 
  • Volumen: 8.5litres 
  • Vægt: 1,252 kg 
  • Dybde: 330 mm 
  • Base Bredde: 290mm 
  • Fodens diameter: 290mm
  Vis detaljer
  399,00 DKK
  Prisgaranti

 5. Leaf Akryl vinkøler 3.5ltr

  Leaf Akryl vinkøler 3.5ltr

  Unik og bladformet akryl vinkøler

  Denne vinkøler er noget udover det sædvanlige, hvilket skyldes, at den har en form, som man kun sjældent ser. Denne vinkøler er nemlig formet som et blad, hvilket ikke er noget der er så typisk. Vinkøleren er lavet af akryl og har en form, som et blad, hvilket gør, at den skiller sig ud fra mange andre vinkølere. For selvfølgelig kan den også gøre det, som den skal, nemlig at holde dine vine kølige. Og det gælder lige meget om det er en rosévin, om det er en eller anden mousserende vin eller en helt anden type vin.
  Mål:
  • Højde: 250mm 
  • Bredde: 240 mm 
  • Volumen: 3.5litres 
  • Vægt: 606g 
  • Dybde: 240 mm 
  • Base Bredde: 200mm 
  • Base Dybde: 200mm
  Vis detaljer
  239,00 DKK
  Prisgaranti

 6. Skråtstillet Dobbelt Bottle vinkøler 5ltr

  Skråtstillet Dobbelt Bottle vinkøler 5ltr

  Skøn vinkøler i skæv stil

  Der er ingen, som siger, at verden altid nødvendigvis behøver at være helt lige og op og ned, og det er denne skævstillede vinkøler et eksempel på. For når du køber denne vinkøler, så får du ikke en vinkøler, som er helt lige, og som ligner alle andre vinkølere. Du får nemlig i stedet en vinkøler, som er skråtstillet, hvilket betyder, at den er skrå, hvilket er med til at gøre den mere unik end de fleste andre vinkølere. Den kan have hele 5 liter og gør dermed denne skråstillede vinkøler til den største af denne type her på siden.
  Mål:
  • Højde: 215mm 
  • Diameter: 295mm 
  • Vægt: 658g 
  • Volume: 5litres
  Vis detaljer
  239,00 DKK
  Prisgaranti

 7. Akryl Party vinkøler 14ltr

  Akryl Party vinkøler 14ltr

  Smuk og rund party vinkøler

  Skal du servere en masse vin bør du overveje hvordan du kan servere det uden at du risikerer, at vinen bliver varm inden den bliver serveret - hvis altså der er tale om vin, som skal serveres koldt. Denne akryl vinkøler er i en party udgave, hvilket betyder, at den kan rumme hele 14 liter, hvilket er nok til, at du kan have en masse flasker i den på én gang. Denne akryl party vinkøler bliver især brugt af mange klubber, af forskellige barer og til særlige begivenheder, hvor mange mennesker skal have kølig eller kold vin.
  Mål:
  • Højde: 260mm 
  • Diameter: 305mm 
  • Vægt: 1,08 kg 
  • Volume: 14litres
  Vis detaljer
  429,00 DKK
  Prisgaranti

 8. Akryl vinkøler 4.5ltr

  Akryl vinkøler 4.5ltr

  Moderne og smuk akryl vinkøler

  Mange designere og ingeniører i hele verden har i lang tid vidst, at akryl er et rigtoig godt materiale til at afkøle vin, og det er da også derfor, at så mange vinkølere efterhånden er lavet af lige præcis det materiale. For det gælder også lige præcis denne vinkøler, som er lavet i et akrylmateriale, som gør, at den holder enhver vin kølig og kold hvis man ønsker det. Vinkøleren kan rumme 4,5 liter af gangen, hvilket er meget. Denne vinkøler passer både til derhjemme eller hvis du ønsker at have nogle vinflasker på 'display'.
  Mål:
  • Højde: 235mm 
  • Diameter: 220mm 
  • Vægt: 696g 
  • Volume: 4.5litres
  Vis detaljer
  269,00 DKK
  Prisgaranti

 9. Hammered Effect Kobber vinkøler

  Hammered Effect Kobber vinkøler

  Fed vinkøler i patina kobber stil

  Denne vinkøler adskiller sig fra rigtig mange andre vinkølere da den er lavet i et patina materiale. Der er nemlig her tale om en vinkøler, som er lavet i kobber, hvilket ikke som sådan er unikt i sig selv. Det som er unikt er, at den er lavet med en såkaldt 'hammered' effekt, hvilket betyder, at det ligner, at den er blevet slået på og derfor ser lidt ødelagt ud. Men det er udelukkende fordi, at vinkøleren skal have en helt speciel effekt og det gør den også. Det er derfor, at denne kobber vinkøler er rigtig god og god til at holde din vin kold og kølig.
  Mål:
  • Højde: 165mm 
  • Diameter: 120mm 
  • Vægt: 328g
  Vis detaljer
  399,00 DKK
  Prisgaranti

 10. Cork Vinkøler

  Cork Vinkøler

  Smuk vinkøler lavet af kork

  Denne vinkøler skiller sig især ud ved at være lavet af kork, som er et meget unikt materiale, som man ikke altid ser så ofte udover når det er i proppen af en vinflaske. Men her er det hele vinkøleren, som er lavet af dette rigtig gode materiale, som man finder i havet. Det at vinkøleren er lavet af kork gør, at den ikke bliver våd og noget andet, som den gør er, at den gør, at vinen forbliver kølig og kold. Vinkøleren har stål indeni således, at den ikke kun er lavet af kork, men kun udenpå.
  Mål:
  • Højde: 205mm 
  • Diameter: 185mm 
  • Vægt: 646g
  Vis detaljer
  469,00 DKK
  Prisgaranti

 11. Rustfrit stål party spand

  Rustfrit stål party spand

  Flot og multifunktionel party spand

  Skal du holde en stor fest så kan du købe et par stykker af disse fest spande, som kan bruges til mange forskellige ting. Party spandene er lavet af rustfrit stål så de kan naturligvis tåle væske af alle typer. Spandene er lavet af dobbeltvægge og er runde. De kan rumme hele 22,5 liter af lige præcis det du ønsker de skal rumme. I en fest spand kan du for eksempel lægge nogle flasker eller en masse snacks, som folk så bare selv kan tage når de vil. Du kan også fylde den med is og flasker. 

   

  Vis detaljer
  2.499,00 DKK
  Prisgaranti

 12. Fresco Vin og Champagne køler

  Fresco Vin og Champagne køler

  Flot vin- og champagnekøler i krom

  Skal man nyde en lækker champagne, en form for mousserende vin eller en eller anden hvidvin, så erdet med at sørge for, at den forbliver kold. Det kan man for eksempel gøre med denne vin- og champagnekøler, som er fra Fresco og som er lavet af krom. Den har et rigtig lækkert finish, som er med til at gøre, at den ser meget pæn ud. Desuden er denne Fresco vin- og champagnekøler lavet i den bedste kvalitet i rustfrit stål. Den er god til både hjemmebrug eller til kommercielt brug.
  Mål:
  • Højde: 210mm 
  • Diameter: 196mm 
  • Vægt: 680 g
  Vis detaljer
  399,00 DKK
  Prisgaranti

 13. Isspand vin tjener

  Isspand vin tjener

  Smart vintjener med seks holdere

  Denne vintjener er udstyret med hele seks holdere. Det betyder, at den kan holde både seks glas, men selvfølgelig også det allervigtigste, nemlig selve vinen. For denne vin tjener isspand har nemlig plads til en flaske vin, som den dermed kan holde kold så den ikke bliver varm, hvis for eksempel vejret er varmt. Det er altid smart at have nok vintjenere i en restaurant da det gør, at når solen endelig titter frem, så skal ingen kunder opleve varm hvidvin. 
  Mål:
  • Højde: 962mm 
  • Diameter: 580mm 
  • Vægt: 4,4 kg 
  • Isspand Højde: 200mm 
  • Isspand Diameter: 120mm
  Vis detaljer
  899,00 DKK
  Prisgaranti

 14. Champagnekøler 38cm - rustfrit stål lilla

  Champagnekøler 38cm - rustfrit stål lilla

  Champagnekøler 38cm - rustfrit stål lilla

  Tilføje nogle farve til køleren. Denne imponerende champagne køler med en diameter på 38 cm er fremstillet af rustfrit stål. Den ydre væg er malet i mørk violet.
  Materiale: rustfrit stål 
  Højde: 23,2cm 
  Bredde: 38cm 
  Farve: lilla 
  Anvendelse: fælles vand, mousserende vin og vinflasker
  Vis detaljer
  599,00 DKK
  Prisgaranti

 15. Champagne køler - rustfrit stål, 36cm

  Champagne køler - rustfrit stål, 36cm

  Køl din champagne af med denne champagnekøler

  En champagne nydes naturligvis altid bedst hvis den er kølig, og når først man har åbnet en flaske champange vil man altid foretrække, at den flaske man har åbnet forbliver kold og ikke lidt efter lidt bliver lunken og måske endda varm! Med denne champagnekøler, som er lavet i rustfrit stål skal du ikke bekymre dig for, at du efter et par timer må nøjes med de sørgelige lunkne rester af champagnen. For hvis du blot tilfører den rette mængde isterninger i denne champagnekøler så vil du kunne nyde kold champagne til den sidste dråbe.

  Udover at være meget praktisk så er denne champagnekøler også æstetisk pæn og vil pynte på det bord, hvor du nyder champagnen. Det kan være, at det er til et bryllup, til en morgenbuffet eller måske til en fest i dit hjem, at du synes, at du skal nyde en champagne. Den er lavet af rustfrit stål og så er den skinnende poleret, hvilket gør den til en champagnekøler, som man lægger mærke til. Den kan både bruges til champagne, men kan også bruges til af afkøle andre mousserende vin, hvis man ønsker at holde sin vin kold og kølig.
  Vis detaljer
  699,00 DKK
  Prisgaranti

 16. Kobber Vinkøler med Håndtag

  Kobber Vinkøler med Håndtag

  Kobber Vinkøler med Håndtag giver dejlige kølige vine og champagne til festen

  Server din vin eller champagne køligt og med stil i denne flotte kobber vinkøler med håndtage. Den er let at flytte og transportere med de indbyggede håndtag. Egner sig til særlige lejligheder som bryllupper og store fester, hvor alting skal foregå med stil. En vinkøler er et must i enhver bar. Tåler ikke maskinvask.

  Størrelse:
  H: 200mm Ø: 200mm

  Vis detaljer
  467,50 DKK
  Prisgaranti

 17. Hammeret Effect kobber vinkøler 6 fl.

  Hammeret Effect kobber vinkøler 6 fl.

  Hammeret kobber vinkøler til 6 flasker i flot design og som pynter rigtigt godt i baren

  Stor kobber vinkøler med plads til seks flasker på en gang. Er helt perfekt til køling af mange flasker ad gangen til for eksempel store fester eller arrangementer. er fremstillet i rustfrit stål og bekagt med kobber. Kan også benyttes til bowle til for eksempel punch eller velkomstdrinks. Kun håndvask.

  Størrelse:
  H 250mm Ø 390mm

  Vis detaljer
  1.499,00 DKK
  Prisgaranti

 18. Vinkøler - Glacier Akryl

  Vinkøler - Glacier Akryl

  Vinkøler fra Glacier er fremstillet i akryl og giver en perfekt afkøling af flasker i din bar

  Med et design som gør den nem at transportere, er denne vinkøler helt perfekt til at holde dine flasker - vin og champagne, i afkølet itlstand i længere tid af gangen. fyld den med is, og så kan gæsterne glæde sig til de kolde drikke. Der er plads til 2 flaker a 75 centiliter. Er utrolig holdbar og brudsikker. Tåler kun håndvask.

  Størrelse:
  H 203mm W 250mm D 203mm

  Vis detaljer
  215,00 DKK
  Prisgaranti

 19. Vinkøler Kurve- Glacier Akryl

  Vinkøler Kurve- Glacier Akryl

  Vinkøler i kurve-design er utrolig flot og meget brugbar til at holde dine flasker afkølede

  Vinkøler i kurve-design som er fremstillet i akryl, og fremstår som en yderst præsentabel måde at køle både vine og champagne på. Passer til to flasker i 75 centiliter størrelse, og er meget holdbar. tåler kun håndvask. 

  Størrelse:

  H 253mm Ø 205mm

  Vis detaljer
  219,00 DKK
  Prisgaranti

 20. Plastisk køler - blank sort

  Plastisk køler - blank sort

  Sort plastik køler i plastik

  Mange af de forskellige kølere man ser, som skal bruges til at køle både vin og diverse andre drikkevarer ned er meget ofte lavet af forskellige former for metal. Det er dog ikke situationen for denne køler, som er lavet af plastik og det endda i en blank sort en af slagsen. Dette materiale sikrer, at køleren den holder indholdet af den selv koldt uanset om der er tale om vin, eller andre former for alkohol. Plastikkøleren har en størrelse der gør den stor nok til at rumme en masse magnum flasker.
  Vis detaljer
  99,00 DKK
  Prisgaranti

 21. Plastisk køler - frosted hvid

  Plastisk køler - frosted hvid

  Rummelig plastik køler i frosted hvid

  Denne plastikkøler er unik af mange forskellige grunde. En af disse grunde er, at den er lavet af et rigtig godt materiale, som er lige præcis det som holder plastikkølerens indhold koldt. Desuden har den en konisk form, hvilket også er ret unikt og ikke noget, som man kan sige om enhver plastikkøler. Farven på plastikkøleren er frosted hvid, hvilket betyder, at det er en hvid farve, som minder lidt om en frossen farve således, at den i sig selv ser lidt kold ud denne plastik køler, som da også har det formål.
  Vis detaljer
  99,00 DKK
  Prisgaranti

 22. Frosted Isspand 3LTR

  Frosted Isspand 3LTR

  Smart isspand med frosted effekt

  En god isspand bør selvfølgelig især kunne én ting, og det er at hold is koldt i lang tid. Det er lige præcis hvad denne isspand kan og ikke nok med det, så ser isspanden også dejligt kølig ud. For isspanden, som kan rumme 3 liter har nemlig en frosted effekt, hvilket gør, at den er lidt mat og det ligner, at der altid er et tyndt lag is på den. Isspanden med frosted effekt er perfekt at bruge, hvis man skal servere kølig vin eller champagne, som skal stå på borde eller i baren. 
  Mål:
  • Højde: 245 mm 
  • Diameter: 205mm 
  • Volume: 3litres 
  • Vægt: 755 g
  Vis detaljer
  159,00 DKK
  Prisgaranti

 23. Plastisk Drinks spand

  Plastisk Drinks spand

  Praktisk og stilet plastik drink beholder

  Denne fine beholder af plastik er beregnet til at blive brugt når der skal holdes fest. Faktisk kan drinks spanden blive brugt til mange forskellige ting, men det er dog især én ting, som den bruges til, nemlig at opbevare flasker og dåser. For den er stor nok til at kune rumme rigtig mange flasker og dåser. Og ikke nok med, at den kan rumme dem, så kan plastik drinks beholderen også holde dem kolde da du kan hælde rigtig store mængder is i således, at det hele forbliver koldt. 
  Mål:
  • Højde: 255mm 
  • Bredde: 340 mm 
  • Dybde: 257 mm 
  • Volumen: 6litres 
  • Vægt: 885g

   

  Vis detaljer
  199,00 DKK
  Prisgaranti

 24. Dobbelt flaske Drinks spand

  Dobbelt flaske Drinks spand

  Smart drinks spand til dobbelt flaske

  Ofte kan en isspand kun indeholde én flaske champagne, rosé, mousserende vin eller lignende. Men det er ikke tilfældet for denne drinks spand, som kan indeholde hele to flasker, hvilket er bedre end én. Det gælder især hvis der er tale om et stort selskab på enten en bar eller i en restaurant, som er tørstige og derfor skal have adskillige flasker vin. For så kan denne dobbelt flaske drinks spand sørge for, at de nok skal få slukket tørsten i lækker og afkølet vin.
  Mål:
  • Højde: 260mm 
  • Bredde: 207mm 
  • Længde: 304mm 
  • Vægt: 860g 
  Vis detaljer
  229,00 DKK
  Prisgaranti

 25. Vin Essentials Gavesæt 5 dele - Vacu vin

  Vin Essentials Gavesæt 5 dele - Vacu vin

  Komplet gavesæt fra Vin Essentials

  Det er de færreste, som ikke kan lide vin og det er da også lige netop derfor, at en gave indeholdende et par flasker er så god en ide. For det er de allerfleste, som sætter pris på en god flaske og når man tilmed får andet udstyr med i pakken vil alle blive glade. I dette Vin Essentials gavesæt får du alt hvad du skal bruge for at åbne, skænke og forsegle væsken så du behøver ikke meget andet. Du får både en god vinkøler, som kan holde den kold, derudover får du en proptrækker til at åbne flasken med og du får også en genstand, som du kan bruge til at servere vinen med. Alt i alt får du hele pakken når du køber dette vinsæt. Kender du nogen, som overvejer at blive klogere på denne lækre væske kan det også være, at dette er et sted, hvor de kan starte.
  Vis detaljer

  Pris: 349,00 DKK

  Specialpris: 199,00 DKK

  Prisgaranti

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
pr. side

Til det store selskab

Hos Barlife kan vi blandt andet tilbyde en champagnekøler til det helt store selskab. Hvis I for eksempel er til firmafrokost eller til en meget stor reception eller anden komsammen vil der være mange mennesker, som har behov for at nyde de dejlige dråber af champagne eller mousserende vin. Til dette kan du finde en kobber champagnekøler fra Barlife, som ikke nok med at være yderst dekorativ grundet kobberfarven, også er meget brugbar. Den har nemlig et låg med seks huller i, og i hvert hul er der lige præcis plads til en flaske champagne. Under låget er den helt fyldt med is, således, at champagnen forbliver kold i champagnekøleren. Fordelen ved denne køler frem for andre er, at man ikke behøver at have nogen direkte kontakt med isen. Hvis ikke der er låg på er man nødt til at røre ved isen, hvilket der er mange, som ikke bryder sig om. Derfor er det smart, at denne champagnekøler har dette låg, som også gør, at isen smelter en smule langsommere end det ellers gør, da låget er med til at holde lidt bedre på kulden. 


En champagnekøler til bordet

På mange restauranter ser man, at hvis folk ønsker at nyde champagne eller mousserende vin, som kræver en lav temperatur, så er tjeneren nødt til at komme med en champagnekøler, som er monteret på et stativ. Dette er naturligvis ikke det store problem, men så stort et stativ kan være lidt besværligt at håndtere for en tjener og det kan være, at det tager længere tid at servere champagne til gæsterne end det ellers havde gjort. Til dette formål er den bordmonterede champagnekøler det perfekte valg. For denne køler sætter du blot fast på bordet og så hænger den der helt af sig selv. Således behøver man ingen form for stativ, og gæsterne, som skal drikke champagnen glemmer næsten, at de har en champagnekøler hængende fordi, at den er så diskret og at man næsten ikke lægger mærke til den.

Champagne til flere

Når der skal serveres champagne kræver dette ikke en proptrækker, hvilket det ellers kræver at åbne andre vine. Dette gør det væsentligt hurtigere at åbne en flaske champagne. Hvis der skal flere flasker champagne til, til et selskab vil det således gå væsentligt hurtigere at få åbnet disse flasker. Dernæst kan man placere flaskerne i en champagnekøler, for at holde dem kølige og kolde, hvilket er yderst vigtigt, hvis man ønsker at nyde denne champagne fuldt ud. Hvis der er tale om mange flasker skal man have en champagnekøler, som kan klare dette, hvilket vi her hos Barlife har mange af. Mange af de champagnekølere vi tilbyder, er nogle hvor der kan være op til omkring fem flasker champagne i. Således er der lagt op til noget af en fest med disse champagnekølere da der næsten ikke er nogle grænser for hvor mange mennesker du kan invitere til at nyde dejlig champagne.