Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Champagnekøler - Elegante champagnekølere i bedste kvalitet
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Champagnekøler

Champagnekøler - stort udvalg 

Hvis man ønsker at nyde champagne i et smukt champagneglas, så skal dette glas champagne naturligvis være lige præcist så afkølet, at man får den helt rigtige smag frem fra denne lækre, boblende, mousserende vin. Og til dette formål er en champagnekøler et oplagt køb, og hos Barlife kan du finde mange forskellige champagnekølere.

Skal det være mousserende, skal det være koldt

Hvis du har tænkt dig at nyde et glas mousserende vin, eller måske vil byde andre på et glas mousserende vin, så går den ikke, at dette glas med de lækre bobler er varmt. Derfor har du brug for en champagnekøler. Hvis du drikker en hel flaske champagne med det samme er dette dog ikke et behov du vil have, da du i så fald vil drikke frem til den sidste dråbe og champagnen vil stadig være kold, med mindre du er i ørken eller et andet sted, hvor der er meget voldsom varme. Hvis du derimod sidder og nyder et glas champagne eller en anden form for mousserende vin, så vil du meget sjældent drikke en flaske så hurtigt, at den forbliver kold. Og det er netop i disse øjeblikke, at du har brug for en champagnekøler, som kan sørge for, at din champagne ikke bliver kold. Hvis du er ude på en restaurant eller på en fin vinbar, så beder du blot tjeneren om at komme med en champagnekøler og du vil øjeblikkeligt få sådan en køler. Tjeneren vil med det samme gå ud bagved og finder en isske frem således, at vedkommende kan skovle godt med is op i den champagnekøler, som vedkommende dernæst kommer ud med til jer. Det er vigtigt, at en champagnekøler er fyldt helt med is, da is, som bekendt, smelter. Især hvis der er tale om en varm sommerdag er det bare med at tage godt med is i champagnekøleren, så isen ikke smelter med det samme.
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Til det store selskab

Hos Barlife kan vi blandt andet tilbyde en champagnekøler til det helt store selskab. Hvis I for eksempel er til firmafrokost eller til en meget stor reception eller anden komsammen vil der være mange mennesker, som har behov for at nyde de dejlige dråber af champagne eller mousserende vin. Til dette kan du finde en kobber champagnekøler fra Barlife, som ikke nok med at være yderst dekorativ grundet kobberfarven, også er meget brugbar. Den har nemlig et låg med seks huller i, og i hvert hul er der lige præcis plads til en flaske champagne. Under låget er den helt fyldt med is, således, at champagnen forbliver kold i champagnekøleren. Fordelen ved denne køler frem for andre er, at man ikke behøver at have nogen direkte kontakt med isen. Hvis ikke der er låg på er man nødt til at røre ved isen, hvilket der er mange, som ikke bryder sig om. Derfor er det smart, at denne champagnekøler har dette låg, som også gør, at isen smelter en smule langsommere end det ellers gør, da låget er med til at holde lidt bedre på kulden. 


En champagnekøler til bordet

På mange restauranter ser man, at hvis folk ønsker at nyde champagne eller mousserende vin, som kræver en lav temperatur, så er tjeneren nødt til at komme med en champagnekøler, som er monteret på et stativ. Dette er naturligvis ikke det store problem, men så stort et stativ kan være lidt besværligt at håndtere for en tjener og det kan være, at det tager længere tid at servere champagne til gæsterne end det ellers havde gjort. Til dette formål er den bordmonterede champagnekøler det perfekte valg. For denne køler sætter du blot fast på bordet og så hænger den der helt af sig selv. Således behøver man ingen form for stativ, og gæsterne, som skal drikke champagnen glemmer næsten, at de har en champagnekøler hængende fordi, at den er så diskret og at man næsten ikke lægger mærke til den.

Champagne til flere

Når der skal serveres champagne kræver dette ikke en proptrækker, hvilket det ellers kræver at åbne andre vine. Dette gør det væsentligt hurtigere at åbne en flaske champagne. Hvis der skal flere flasker champagne til, til et selskab vil det således gå væsentligt hurtigere at få åbnet disse flasker. Dernæst kan man placere flaskerne i en champagnekøler, for at holde dem kølige og kolde, hvilket er yderst vigtigt, hvis man ønsker at nyde denne champagne fuldt ud. Hvis der er tale om mange flasker skal man have en champagnekøler, som kan klare dette, hvilket vi her hos Barlife har mange af. Mange af de champagnekølere vi tilbyder, er nogle hvor der kan være op til omkring fem flasker champagne i. Således er der lagt op til noget af en fest med disse champagnekølere da der næsten ikke er nogle grænser for hvor mange mennesker du kan invitere til at nyde dejlig champagne.