Indlæser...

Vin glas 25 cl

Varenummer
10206
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

36,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/192 stk.: 30,00 kr. . Spar 17%

Beskrivelse

Holdbart og Praktisk Vin Glas i Polycarbonat

Dette vin glas i polycarbonat er det perfekte valg til enhver lejlighed. Med en kapacitet på 25 cl og en klar finish, er det ideelt til servering af dine foretrukne vine.

Polycarbonat glas bliver mere og mere populært på grund af deres lange levetid og holdbarhed. Dette glas vejer mindre end almindelige glas, hvilket gør det nemt at håndtere og reducere risikoen for rygskader. Det er også 100% brudsikkert, hvilket gør det ideelt til brug på diskoteker og andre steder, hvor der er risiko for skader.

Et andet stort fordel ved polycarbonat glas er, at de kan tåle temperaturer fra -40 til 130 grader. Dette gør dem velegnede til både varme og kolde drikkevarer.

Polycarbonat glas kan også stables smart, hvilket sparer plads på lageret. Deres lange levetid gør dem til en god investering, da de holder 20 gange længere end almindelige glas. Derudover er de mere miljøvenlige, da de kan vaskes op til 3000 gange, hvilket reducerer behovet for at købe nye glas.

Opgrader dit glasudvalg med dette holdbare og praktiske polycarbonat vin glas.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna