Indlæser...

Villa Oppi, Fiordirosa 2011 FL 37,5

602,00 kr
Varenummer
14588

Beskrivelse

Villa Oppi, Fiordirosa 2011 FL 37,5

Alkohol: 12,5%
Indhold: 37,5 cl.
Område: Emilia Romagna
Årgang: 2011
Druetyper: Malvasia 100%
 
Slottet Villa Oppi er én af de ældste vingårde i Italien. Den første høst fandt sted omkring 1820, da ejeren af slottet var Marie Louise af Østrig, som var Napoleon Bonapartes anden hustru. Allerede dengang nød Marie Louise søde, aromatiske vine med begrænset alkoholprocent ligesom vores Fiordirosa.
Villa Oppi, Fiordirosa er en helt unik vin. Den findes kun produceret i et meget begrænset oplag. På vinmessen Concours Mondial, Bruxelles Medalje d’Or 2013 vandt denne vin den fornemste pris der blev uddelt – Guldmedalje. Derfor er vi utroligt glade for at kunne præsentere denne dessertvin for vore danske kunder. Passer perfekt til alle former for chokolade og is.
Villa Oppi, Fiordirosa er fremstillet ved langsom tørring af Malvasia-druerne i kælderen på Villa Oppi. Vinklaserne er hængt op én efter én, i to måneder. Hermed opnås der en koncentration af sukkerindholdet, som giver en delikat sødme i druerne. Dette kommer til udtryk i smagen af denne vin. Udviklingen af Fiordirosa er rigtigt gammeldags håndværk og den produceres kun i et oplag på i alt 400 flasker om året – og kun i de år hvor vejrforholdene er perfekte til tørring af druerne. Det betyder at vinen kun lejlighedsvis kommer på markedet og dermed er vanskelig at få til salg. Derfor benyt lejligheden, når den er til stede.
 
Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna