Indlæser...

VIKINGESPIL TRÆ I ÆSKE KRAFTIG TRÆ/STORE BRIKKER

Varenummer
9911
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

159,00 kr.

Beskrivelse

Vikingespil Træ i Æske - Et Sjovt og Historisk Spil

Vikingespil Træ i Æske er en fantastisk måde at tilbringe tid med familie og venner på. Dette spil, der stammer helt tilbage fra vikingetiden, er både underholdende og lærerigt. Det er perfekt til udendørs brug og kan spilles på en bane på 5 x 8 meter.

Spillet går ud på at vælte modstanderens kubber/bøndere og til sidst ramme kongen. For at vinde skal du vælte samtlige af modstanderens kubber/bøndere og til sidst ramme kongen.

Spillet indeholder en konge og 5 kubber/bøndere i hver ende af banen. Der er brug for 2 hold, hver bestående af 4 personer. Holdene stiller sig bag deres respektive kubber/bøndere og fordeler deres kastepinde mellem sig.

Spillet begynder med, at hold 1 skal vælte hold 2's kubber/bøndere med kastepindene. Det er vigtigt at bemærke, at "helikopterkast" er forbudt.

Derefter er det hold 2's tur til at kaste pindene. Før de gør det, skal holdet kaste de væltede kubber/bøndere over på hold 1's felt. Hvis kubberne/bønderne kastes for langt og havner i hold 2's felt eller uden for banen, skal kastet gentages. Hold 2 skal derefter vælte kubberne/bønderne i hold 1's felt.

Hvis en kubb/bonde væltes på baglinjen, før kubberne/bønderne i feltet, skal den rejses igen. Hold 1 kaster derefter de væltede kubber/bønder tilbage.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna