Indlæser...

Vicrila - Edel Vin/Øl Glas på fod 35cl

Varenummer
696660
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

29,00 kr.

Beskrivelse

Edel Stemmed Glass 35cl

Vicrila Edel holdbar vin/øl glas 35cl

Størrelse: 193 x 81mm (H x Dia)


Vores helt hærdede glas er hærdet fra kanten til foden. Glassene er holdbare og pålidelige. Ideelle til hoteller, barer og restauranter.

  • Holdbar og ensartet kvalitetsglas med fremragende klarhed
  • Kant med perler sikrer styrke på sårbare kanter, minimerer afskalning og forlænger levetiden
  • Flammepolerede stilk - ingen søm mellem skål og stilk giver et æstetisk tiltalende glas
  • Kant- og fodbørgaranti giver kvalitetssikring og tryghed
  • Velegnet til både øl, drinks og vin


GenWare-produkter er fremstillet for at give den styrke og holdbarhed, der kræves for maksimal ydeevne i hotel- og restaurationsbranchen. Vi anbefaler for alle vores produkter, der er beregnet til kontakt med fødevarer, at fjerne eventuelle etiketter eller emballage og vaske, skylle og tørre dem, inden de første bruges.

Produktpleje:

Alle glas - Sæt ikke kolde væsker direkte i varme eller varme glas, da det kan forårsage revner.

Hot Drinks Glasses - For at forlænge levetiden af varme drikkeglas og reducere risikoen for termisk chok, skal du sikre, at glasset er ved stuetemperatur, inden det bruges. Disse glas er velegnede til lattes og varm chokolade, der serveres ved en maksimal temperatur på 65°C. Brug af glassene ved højere temperaturer øger risikoen for termisk chok. Vi anbefaler ikke brug af kogende vand.

Opvask:

Vores udvalg af glasvarer er designet til at blive vasket i kommercielle glasopvaskemaskiner, undtagen vores dobbeltvæggede glas, som kun skal vaskes i hånden. For at sikre produktets vedvarende kvalitet anbefaler vi følgende. Alle nye glas skal vaskes, inden de første bruges.

Glasvarer må ikke vaskes ved temperaturer over 60°C, da dette kan forårsage, at partikler bages på glassene under opvask. Glas, der er blevet fundet at være revnet eller afskallet under brug, skal bortskaffes og ikke placeres i opvaskemaskinen. Der skal bruges ikke-ætsende rengøringsmidler, da ætsende rengøringsmidler kan beskadige og matere glasets overflade.

Opbevaring:

For at undgå skade på glasvarer, når de ikke er i brug, anbefaler vi at opbevare glassene i korrekt dimensionerede glasstativer med rum. Stak ikke glasvarer, der ikke anbefales som stabelbare. Opbevar ikke bestik i glassene, da dette kan beskadige og mærke glassets overflade.

Se venligst vores udvalg af glasstativer og vores størrelsesguide. Sørg for at have den nøjagtige glashøjde og glassets diameter på det bredeste punkt.


Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna