Indlæser...

Velox skænkeprop 3 cl. Aut.

Varenummer
9311
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

99,00 kr.

Beskrivelse

Velox skænkeprop signalerer stil og overskud over for dine gæster i baren

Stil og kvalitet er vigtige signaler at sende til sine gæster, når man har en bar. Kvaliteten bliver målt eller vurderet på udvalg, udstyr, professionalisme hos bartenderen, og selvfølgelig smagen af det som bliver serveret i baren. Velox er en velkendt producent af udstyr til barer, og denne skænkeprop er i højeste kvalitet og med et elegant design i skinnende sølv.

Tilfredse gæster kommer igen
Ud over udseendet er Velox skænkepropper også kendte for at være yderst præcise i deres mål, sådan at du som bartender kan være sikker på, at både du og gæsterne får det bedste. Du får ingen spild, og gæsterne kan være sikker på, at dine opskrifter og drinks bliver fulgt til punkt og prikke. Det giver de mest tilfredse kunder, som vender tilbage igen og igen, og det er en hver bartenders store drøm.


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna