Indlæser...

Velox skænkeprop 2 cl. Aut.

Varenummer
9310
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

149,00 kr.

Beskrivelse

Velox skænkeprop er en smukt designet prop som imponerer alle gæsterne

Velox er kendt for sine elegante løsninger, som imponerer både med hensyn til præcision, kvalitet og flot design. Selvfølgelig betyder udseendet noget i flere sammenhænge, og udtrykket ved en skænkeprop er også meget vigtigt. Det signalerer overskud og stil over for gæsterne i bare, og lader dem tilbage med et indtryk af, at her er alt ok. Hvis du som bartender så også formår at lave de bedste drinks, så er gæsternes lykke gjort.

Præcision, kvalitet og opskrifter

Kvalitet og præcision er meget vigtigt i en bar. En drinks sammensætning af forskellige og præcis afmålte ingredienser, er en ren videnskab. Følger man opskrifterne, så får gæsterne også de bedste smagsoplevelser, og vender helt sikkert tilbage. Skænkeproppen som redskab er afgørende for både smag og kvalitet, og så reducerer det barens spild af spiritus og andre dyre dråber i sortimentet.


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna