Indlæser...

Vaniljeessens Bourbon 115 ml

Varenummer
684301
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

649,00 kr.

Beskrivelse

Vores Bourbon Vaniljeessens er den perfekte ingrediens til at tilføje en sublim vaniljesmag til dine yndlingsopskrifter. Den er lavet af nøje udvalgte Bourbon-vaniljebønner, der giver en autentisk og intens vaniljesmag.


Med vores Bourbon Vaniljeessens kan du skabe lækre bagværk, desserter, is og meget mere med en fortryllende vaniljesmag. Den har en naturlig sødme og en dyb og fyldig aroma, der vil forbedre smagsoplevelsen af dine kreationer.


Vores Bourbon Vaniljeessens er nem at bruge. Du kan tilføje den direkte til dine opskrifter efter behov eller blande den med andre ingredienser for at skabe en perfekt afstemt smag. Den kan bruges i både varme og kolde retter og er velegnet til både hjemmekokken og professionelle konditorer.


Med en flaske på 115 ml får du rigeligt med Bourbon Vaniljeessens til at tilføje den sublimme vaniljesmag til mange forskellige opskrifter. Holdbarheden gør det muligt at nyde den intense vaniljesmag i lang tid.


Forkæl dine smagsløg med vores Bourbon Vaniljeessens og tilføj en sublim vaniljesmag til dine kulinariske kreationer. Uanset om du elsker at bage, lave desserter eller eksperimentere i køkkenet, vil vores Bourbon Vaniljeessens være din trofaste følgesvend for at skabe enestående smagsoplevelser.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna